Hanyadik hetben jelentettetek be hogy gyereket vartok?
Mi meg a csaladnak sem mondtuk el. Mikor nekik elmondjuk akkor utana a baratoknak, kollegaknak is.
Hogy kinek van koze hozza... hat lehet hogy nem is erdekel mast csak a csaladot, baratokat, kollegakat.
Azert a munkahelyeden csak elmondod mert velunk napi kapcsolatban van az ember
Család a 0. perctől tudta, mert lombikbaba, és már a beültetés utáni héten zaklattak folyamatosan, hogy na teszteltem-e már.
Munkahelyen a 12. heti genetikai UH után akarom mondani, ha ott minden rendben lesz.
Szerintem barátoknak is a 12. hét után fogom mondani, ha éppen beszélek valakivel.
Facebook poszt kiscipőcskével nem lesz. Láttam olyat, aki a pozitív tesztet kiposztolta azonnal, kapott rá 200 lájkot meg több tucat gratulációt, aztán pár nap múlva egy hosszú ömlengős posztban megírta, hogy megjött neki. Erre nem tudom, mi szükség van.
#1: azért a munkahelyet csak érinti a téma, meg a barátok is azért vannak, hogy megosszuk velük az életünk fontos eseményeit, ne magadból indulj ki, hogy pont leszarod, hogy magadon kívül kivel mi történik.
8. hétben voltunk először dokinál, elmondta, hogy minden rendben. Akkor hívtuk a családot. Munkahelyen a 12. hetet meg akartam várni, de úgy adódott, hogy hamarabb el kellett mondanom. Szerencsére nem volt gond a 12 hetes kombinálton.
A barátoknak a 12. hét után mondtuk el. Fb-n pedig úgy a 22. hétben tettünk ki egy babaváró képet.
Munkahely 8.héten, mert nem dolgozhattam tovább.
Szülők a kezdetektől fogva.
Család 10.héten. Várni akartam, de lebuktam az esküvőnkön.
A nagy nyilvánosság a 13.héten
Munkahelyen 12. hét után, családnak a 20. hét után.
A munkahelyemen a helyettesítés miatt fontos volt hogy minél hamarabb szóljak. A családnak csak azután akartuk elmondani, hogy a genetikai uh rendben van. Facebookra sosem tennem ki a mehem belsejének kepet.
A tesómnak rögtön lefotóztam a pozitív tesztet és elküldtem.
Az edzőmnek is még aznap, hogy át tudja alakítani az edzést.
Most a 13. hét végén járok, múlt hétvégén mondtuk el anyósomnak, az én szüleimhez jövő hétvégén megyünk.
A főnökömnek is a héten elmondtam, mert felmondott a közvetlen kolléganőm, és szerettem volna mielőbb tudatni, hogy biztosan nem fogok 2 ember helyett dolgozni.
Jövő héten megyek orvoshoz, ha minden rendben lesz, akkor fogja a főnököm a kollégáknak is bejelenteni, meg lassan elmondjuk pár barátnak is.
Nekem is van rokonom, aki 5 hetesen kiírta facebookra. Őszintén szólva nekem az sincs kint, hogy kapcsolatban lennék, pedig másfél éve házas vagyok, és a nevemet sem írtam át, nem gondolom, hogy a random facebook ismerőseimnek mindehhez bármi köze van. Szóval ha az a kérdés, mikor írom ki facebookra, arra a válasz soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!