Ki mekkora pocakkal és milyen súllyal ment szülni, és hány kilós, milyen hosszú baba lett?
75 kg-ról indultam, de mivel elég fiús alkat vagyok és széles a csípőm + magas vagyok, még a 30. hétben is simán el tudtam volna takarni a pocim annyira könnyen elfért a baba.
90 kg-mal szültem, nem volt nagy a hasam. Nem mértem.
2900 g és 49 cm lett a 39. hétre a fiú.
178 cm magas vagyok, elso terhessegemet 65 kg-mal kezdtem, sokat hiztam, 90 kg-mal mentem szulni, a derekam 62 cm volt, a pocakom a vegere 120 cm, viszont nem nezett ki hatalmasnak igy sem, mert en a sok hizas miatt szelesedtem is, uszogumit is szereztem, szoval ez a 120 cm nem mind a babapocak miatt volt. A fiam 55 cm es 3700 gramm volt szuletesekor.
A masodik terhesseget kezdtem 63 kg-mal (meg mindig 178 cm) es 77 kg-mal mentem szulni, kicsi pocakom volt, 92 cm a 36. heten, utana mar nem mertem. 54 cm es 3100 gramm lett a fiam.
59kg-mal estem tehebe és 72kg-mal mentem szülni,a pocom terhesség elött 68cm volt és 118cm-rel mentem szülni,szóval nagy pocim volt!:)
A kisfiam 3060grammal és 54cm-rel született!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!