Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hét környékén megkérdeztéte...

22 hét környékén megkérdeztétek a dokitól, hogy a baba milyen hosszú lehet?

Figyelt kérdés

Nekem a 22 héten, mikor rákérdeztem, azt mondta a nődokim, hogy 20-22 cm. hosszú lehet, és hogy az teljesen okés. De a neten olyanokat is olvastam már, hogy már 27 cm. olyankor, a kismama.hu-n azt írja, hogy a 22. héten 21 cm. a 25. héten már vagy 6 cm-vel hosszabb. Rákérdeztetek ilyesmire a dokinál?

Különben minden adata (bdp, fl) teljesen normális, nem is aggódok, csak úgy látom, a neten is óriási eltérések vannak az adatokat illetően. Ti sosem kérdeztetek rá az orvosnál a baba hosszára?

23 hetes pocis

2009. szept. 30. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia én 18 hetesen voltam megkérdeztem 20 cm és 225 gr ha megyek 22 hetesen megkérdem ugyis megint és majd megirom neked.

20 hetesen megyek 4d re akkor is megirom mekkora a baba.

2009. szept. 30. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok bocsa véletlen elnyomtam.

De nekem azt mondta a doki hogy minden ok.

Gondolom neked is minden ok ha azt mondta

de menj fel dr timmenramm honlapjára tök jól irja a méreteket meg ilyesmit.

2009. szept. 30. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
előzőek vagyok..:-)) et találtam neked! [link]
2009. szept. 30. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi, ezt én is megtaláltam, éppen ez aggaszt.

A bdp.52 mm, a fl. 37 volt, majdnem annyi, amennyit az általad küldött honlapon írt

de a tiéden azt írja, hogy 28 cm! Nem 22!

2009. szept. 30. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Megint én .

Sztem ezen ne aggodjunk gondolom ezek átlag adatok lehetnek nem?

De gondolom 6 cm nem a világ a másik fele meg hogy el is mérhetik.vagy a másik ötletem hogy nem fiatalabb a baba mint ahogy ki vagy számolva?

De sztem jobb nem rágódni ezeken az adatokon mert amennyi uh gép annyi adat...ls ahány netes oldal annyi adat valamelyik szerint ugysem jok ezek az értékek sőt seniké sem..Valamikor én is néztem mindig de leszoktam rola negogy felidegesitsem magam...sztem tedd Te is azt nem?:-))Ne aggodj a doki mondta volna ha baj van!Nekik is az az érdekük hogy egézséges babák szülessenek!

2009. szept. 30. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!