Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetek hogy jobb legyen?...

Mopszgazdi kérdése:

Mit tehetek hogy jobb legyen? Mással is meg esett már?

Figyelt kérdés

22 hetes kismama vagyok, nagy az öröm és boldogság hogy jön a baba nagyon várjuk már, de úgy érzem mintha depressziós lennék.

Tavaly előtt decemberben volt egy vetélésem az nagyon megviselt ezért amikor megtudtuk hogy most baba van egy részt meg ijedtem másrészt örültem.

Sajnos nem dolgozhatok mert veszélyeztetett terhes vagyok így sokat kell pihennem itthon vagyok.

A férjem minden nap reggel elmegy este jön a munkából, néha hétvégén is dolgozik.

De egész nap nagyon rosszkedvű vagyok néha le tudom magam kötni de nem sűrűn, monoton unalmas napjaim vannak(főzök mosok takarítok pihenek)

A hangulat ingadozásomról nem is beszélve, kiszámíthatatlan bomba vagyok úgy érzem.

A férjem mindig próbál kedveskedni és mellettem áll de úgy érzem sose jó amit tesz/csinál.

Azt érzem egyedül csinálom ezt az egész terhességet és nagyon nehéz, hiába itt van mellettem mégis rosszkedvű vagyok, és fogalmam sincs mit tegyek. Aki volt hasonló helyzetben mit tett hogy jobb legyen? Vagy csak át kell vészelni?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. jan. 28. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg hogy dolgozzon kevesebbet te meg találj valami hobbit vagy esetleg otthonról nem tudsz dolgozni ?
2021. jan. 28. 00:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok itthonról dolgozni, nem olyan a munkám. És igazából a férjem sem teheti meg legalábbis a hétköznapokon, hétvégét havi 1x ha be vállal de azokat is inkább vissza mondja miattam persze ha teheti.
2021. jan. 28. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Tavaly áprilisban tudtam meg, hogy terhes vagyok . Rá két hétre aposom nagyon beteg lett, a párom hazajött hozzá (külföldön élünk) heteken át külön voltunk, néha vissza jött pár hétre de aztán újra mennie kellett mert a papa állapota tovább romlott. Teljesen. Megértelek, én is otthon voltam mert a covid miatt nem dolgoztunk. Segíteni nagyon nem tudok , csak hogy tarts ki ! Beszélj a szuleiddel , barátokka, setalj sokat, legyél a levegőn , olvass vagy esetleg kezdj el egy új sorozatot . Gondolj a picire , neki egy boldog anyuka kell de ha úgy érzed jönnek a könnyek akkor inkább engedd ki. Sok erőt és kitartást kívánok ❤️
2021. jan. 28. 00:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kell feküdnöd, járj el rendszeresen sétálni. Kezdj el tanulni valamit, amit online lehet - horgolás, nyelvek, programozás... ami érdekelne. Beszélgess sokat azokkal, akiket szeretsz (rokonok, barátok). Legyen egy napi rutinod, céljaid.
2021. jan. 28. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!