Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol lehet venni olyan keszülek...

Hol lehet venni olyan keszüleket, amivel hallom a babäm szivvereset?

Figyelt kérdés
es mennyibe kerül kb?
2008. dec. 2. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A hagyományos vérnyomásmérő hallgatójával is megtudod hallgatni én is ezt tettem.kb.4-6000ft-ba kerül.
2008. dec. 2. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
A kismama magazinban midíg reklámozzák, de most egyet sem találok. Nézdd meg abban, ha van otthon.
2008. dec. 2. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

A rendelésnél az árát is megtalálod:)Ez már a 12. héttől alkalmas.

[link]

Ez pedig egy másik fajta, olcsóbb, de ennél csak 7-9. hónaptól hallható.

2008. dec. 2. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Ezeken az oldalakon meg tudod rendelni. De, ha rákeresel a neten a "szívhanghallgató"ra akkor kiad még pár elérhetőséget. Én is pont a napokban keresgéltem. 7.000-16.000 Ft közötti árakat találtam, de én úgy láttam a 16ezres semmivel sem tud többet, mint az olcsóbb változat.

2008. dec. 2. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én bébé sound szívhanghallgatót vettem a Brendonban 6900 ft-ért, de ez nem dopleres, nem is hallottam vele semmi, max a saját szívhangomat. A dopleres szívhanghallgatót utálják a babák, én nem akartam azzal kínozni szegénykét,én sem szeretném, ha olyannal zaklatnának, amit utálok, esetleg félek tőle. De megértelek, tudom mennyire lehet aggódni, ha nem érzed mocorogni. Minden jót!
2008. dec. 2. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
Azért akarsz venni,hogy feleslegesen idegesítsd magad vele?!Én is akartam ,de a védőnő lebeszélt és tényleg felesleges lett volna.Egyfolytában úgyse fogod azt figyelni ,akkor mindegy ,nem?Bármelyik másodpercben lehet akármi!Bízni kell és kész !Dehát kitalálnak ma már mindent,csak költse el az ember a pénzt és hát a fogyasztói társadalom tudjuk,milyen....:(
2008. dec. 3. 00:28
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Ne vegyél,nincs értelme!

És légyszi,ne vegyétek ki a beírásomat a "haszontalanak"közé!:)

2008. dec. 10. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!