Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is fél a szüléstől? 33...

Más is fél a szüléstől? 33 hetes pocakos

Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
olyan ember nincs aki ne félne hiszen ismeretlen a szülés.hidd el ha odakerülsz már nem fogsz félni mert mielőbb a bébid szeretnéd látni és hogy ép,egészséges.az első szülésnél rettegtem de amikor felfeküdtem a szülőágyra minden félelmem megszűnt és csak a babám járt az eszembe.karácsonyra várom a második bébim.most is félek de tudom hogy túlélem és lesz egy második gyönyörű csemetém.
2008. dec. 2. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig én is féltem, de most már -így a 39.héten- alig várom, hogy túllegyek rajta, már nem félek egyáltalán, csak a babámat akarom látni MOST RÖGTÖN!!!!!
2008. dec. 2. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon félek a szüléstől. Most tartok a 30. hétnél és már annyiszor végig gondoltam, hogy mi lesz ha egyszer csak ki akar bújni. Sőt én még attól is félek, hogy ugyan el tudom-e majd látni kellőképpen, ha majd haza jövünk. Lesz segítségem, de szeretném ha segítség nélkül el tudnám látni. Remélem nem lesz semmi gond.

Boldog baba várást!

2008. dec. 2. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Igen, es aki mast mond, az hazudik :)

Sot, meg egy dolgot el kell, h oszlassak: akkor es ott, mikor eppen nagyon faj, nem tud am az ember olyan roszaszinu gondolatokkal vigasztalodni, h mindjart meglatom a babamat, de jo lesz... Hanem arra gondol, h legyen mar vege, jaaaj! De igy termeszetes :)

En is feltem, en rosszul turom a fajdalmat, konnyen panikolok, tipikus veg.lab. csaj vagyok, de en is huztam egy jo par oraig tobb agad oxival turbositott fajasokkal, utana kertem az EDA-t, mikor mar azon gondolkodtam, h ki fogja megszulni ezt a babat, mert mire oda jutunk, tuti nem leszek ep :D Es lass csodat, az EDA szurasat nem is erezni, hallani itt a sok ijesztegetest a hatbaszurasrol... Egy ora alatt elsimlut a mehszaj es 8 perc alatt kinyomtam a babat (ennyit meg arrol, h az EDA nyujtja a kitolast orakra... ahaha) Szoval ne feljetek csillapitast kerni, ha nagyon rossz es feltek, nem az ordogtol valo az epidural, sot nekem gyonyoru elmennye tette a szulest.

3 hos kislany anyukaja

2008. dec. 2. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Én inkább attól tartok, hogy nem készülök el mindennel időben (nem sikerül mindent megvenni, helyrerakni, elpakolni...). Egyenlőre inkább ezen jár az eszem, a szülésre még egyenlőre úgy gondolok, hogy "nincs mit tenni, így vagy úgy túl kell majd lenni rajta".

De biztosan engem is elér a dolog előbb vagy utóbb.

másik 33-as

2008. dec. 2. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 34 hetes vagyok, és nagyon félek a szüléstől, de bízom benne, hogy minden ok lesz. Legfőképp attól tartok, hogy mi van ha előbb jön. Szóval talán a 37. hét után picit nyugisabb leszek...talán:)

Könnyű szülést, és jó babázást Mindenkinek!

2008. dec. 2. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
32%

a 3hónapos kislány anyukájának totál igaza van.

én felpontoztam.

2008. dec. 2. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Rajtam mindenki csodálkozik,de higgyétek el nem félek.Talán segit az is,hogy tanulo koromban gyakorlaton nagyon sok szülést láttam.Ilyet is olyat is.Gyorsat,lassut,fájdalmasat,kevésbé fájdalmasat.Azt szoktam mondani magamnak,kivan ez találva ugy,hogy tul élhető és páran már túl élték.Nincs bennem félelem és azt mondom bár már ott tartanánk.
2008. dec. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!