29 hetes terhes vagyok es ma tudtam meg h a párom
megcsal,mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 honapja mehet kb ez,mostanaban nem is maradt benta szobaban,mind ment ki telefonozni,ma eltunt vagy 2 orara,mikor haza jott meg meg a ,,polgari eskuvonkrol akart beszelni" ledölt aludni,a telefonja az asztalon maradt mire jött egy üzenet egy -ez meg ki-nevezetu nevjegytol amiben azt irta hogy-a mai is jo volt,elveztem,es egy kacsintos smiley...Nem tudom mit tehetnek...azota csak sírok...2 honap mulva kell korulbelul szuljek s erre ezt tudom meg...borzasztoan erzem magam...meg a szuleimre se tamaszkodhatok mert haragszanak hogy ezt a ferfit valasztottam es nem tartsuk a kapcsolatot azota...en egy idota vagyok....
Azzal egyetértek, hogy segítségre van szükséged, de szerintem nem jó ötlet pont most várandósan felvenni a szülőkkel a kapcsolatot. Hogy még ők is csak nyaggassanak a "Látod, mi előre megmondtuk!" szöveggel. Inkább keress más rokont (unokatesó, nagynéni, nagyobb testvér, stb.) akitől igazi támogatást és megértést kaphatsz, nem piszkálódást és a múlt felemlegetését. Nyugalomra van szükséged most a baba miatt - már amennyire lehetséges egy ilyen helyzetben.
2021. jan. 25. 07:00
12/22 anonim válasza:
Nem lenne jó ötlet a szülőkkel most kibékülni, mert rohadt gázul veszi ki magát, hogy csak azért békülsz ki velük, mert kell tető a fejed fölé. Amúgy igaza van a 10-esnek, valami oknak kell lennie, amiért megcsalt. Én szívesen meghallgatnám az ő nézőpontját is.
2021. jan. 25. 07:06
13/22 A kérdező kommentje:
Egyetlem egy ok lehetett az h az orvos elso perctol.eltiltott a szextol...mast nem latok
2021. jan. 25. 07:21
14/22 anonim válasza:
De szeretem az ilyen kommentet, hogy valami oka biztos volt... Majd még a végén a pasi lesz az áldozat 😅
2021. jan. 25. 07:39
15/22 anonim válasza:
Jó, és akkor vajon mennyi az esélye annak, hogy egy unokatesóm vagy más, távolabbi rokona megengedi a kérdezőnek hogy odaköltözzön határozatlan időre gyerekektől, ki tudja mennyi bevétellel?
Ne adjatok már hülye tanácsokat
2021. jan. 25. 07:48
16/22 anonim válasza:
Szia!Örülj neki hogy élnek még a szüleid mert bármilyen dühösek rád biztos hogy nem fognak cserben hagyni.Keresd fel őket és kérj bocsánatot és ismerd el hogy mekkorát tévedtél.Eleinte kicsit hőbörögni fognak de utána örülni fognak neked és a kisunokájuknak.Egy szó nélkül pakolj össze és míg párod dolgozik az idő alatt menj át a szüleidhez.Ha keres utána ne vedd fel neki a telefont illetve ha fel is veszed annyit mondj csak hogy gondolja át vajon miért mehettél el és attól fogva tiltsd le és ne kommunikálj vele.Nehéz lesz de megfogsz idővel nyugodni és ha a baba megszületett úgysem lesz időd ezzel a majommal foglalkozni mert a kicsi minden idődet ki fogja tölteni.Nyomozd ki persze előtte hogy ki ez a nő de aztán zárd le az egészet és élj tovább.
2021. jan. 25. 09:05
17/22 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de gondolom mivel felelősségteljesen vállaltatok gyereket, így van megtakarított pénzed és nem okoznak problémát az anyagiak. Apuka is fizeti majd a Gyt-t és legalább nem kell egy ilyen paraszttal együtt lenned.
2021. jan. 25. 09:43
18/22 anonim válasza:
Ha azért csalt meg mert el tiltott a doki a szextől, akkor egy nagyon aljas ember, gyermekét hordod a szíved alatt nem hinném hogy pont ezt érdemelnéd,
Pl én 5 hónapos terhes vagyok,
párom nem szeretne szexelni mert annyira félti a picit hogy egy szex alkalmával valami bajt talál okozni.. Ki tartást neked picit tartsd szem előtt ne idegeskedj nem éri meg aki veszit nagyot az a párod egy csodálatos gyereket!
2021. jan. 25. 10:52
19/22 anonim válasza:
Engem is eltiltottak a szextől 18 hetesen. Megértette, hogy nem lehet.
A helyedben először kideríteném, hogy tényleg van-e valóságalapja a megcsalásnak és ha igen, akkor elköltöznék a szüleimhez. Biztos megértenék, hogy mért költözöl hozzájuk. Gondolom megkapnád egy darabig, hogy ők megmondták stb. A barátnőhöz vagy rokonokhoz költözés nem jó mert bármikor kirakhatnak, ha megunnak. A szülők csak jobban segítenének. Tudom mert amikor építkeztünk az unokatesóméknál laktunk egy darabig. Isten őrizz. A gyereket nézd. Ha egyszer megcsinálta többször is megfogja. Gondolj bele, hogy ha kicsi a baba még annyi dolgod lesz, hogy a legkisebb bajod a szex lesz.
2021. jan. 25. 10:55
20/22 anonim válasza:
Azért egy barátnőhöz odamenni egymagam meg oké,de a babának lakcímkártya kell, egyebek.Azt azért kétlem hogy a mai világban ezt így megengedné valaki.Ha megszületett meg a hasfajosság (ha lesz)az éjszaka közepén sirdogalas (a másik meg másnap menne munkába) és mindezt baratnőként vegigaszisztalni..hát nem tom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!