29hetes vagyok érzékeny már a pupom. Mikor fog kifordulni és az fáj e? Ha sokat ültök nektek is faj feneketeket far csontotok?
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 19:25
1/16 anonim válasza:
😆😆😆😆 milyen pupod,te. Jajj de felrohogtem istenem...
2/16 anonim válasza:
Ha a köldöködre gondolsz akkor az nem is biztos,hogy ki fog fordulni. Nekem végig bent maradt,de egyébként nem fáj és szülés után vissza megy.
A far csont fájdalom az utolsó trimeszterben teljesen normális. Sok ülésnél mondhatni velejárója.
3/16 anonim válasza:
Nem kell kifordnia. Nekem elsőnél is kifordult és most a másodiknál is már 16. Héttől. Ne akard... Borzasztóan fájdalmas tud lenni. ( Mi is púpnak mondjuk 😄 )
4/16 anonim válasza:
Hát pedig az egyáltalán nem fáj
5/16 anonim válasza:
Azért mert neked nem fáj, másnak fájhat.
6/16 anonim válasza:
És ha valakinek Más a véleménye le kell pontozni? Erdekes ember lehetsz bunkoka.
7/16 Derjaderja válasza:
De akkor mi a púp vegül is?
8/16 anonim válasza:
Jézusom,te beteg ember vagy... Ès persze irritáló is,mivel nem tudsz helyesen írni!
9/16 anonim válasza:
Qde tényleg, mi az a pup? Még sose hallottam. Ez valami tájszólás?
10/16 anonim válasza:
Szegeny gyereket sajnalom,hogy ilyen anyja lesz. Puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!