29 hetes terhes vagyok es ma tudtam meg h a párom
megcsal,mit tegyek?
Nagyon sajnálak
Ne idegeskedj első sorban! Szüleiddel vedd föl kapcsolatott az lesz a legjobb és haza költözöl a szüleidhez ! Hidd el a szüleid támogatni fognak föleg ilyen helyzetben !!
2021. jan. 25. 01:39
2/22 A kérdező kommentje:
Eskuszom,ugy erzem mindent feladtam ezert a kapcsolatert h menjen es most ez van...h lehettem ilyen hulye...csak sirni tudok semmi mast...
Sajnálak de gondolj a picire ! Az ilyen férfit meg picsán kell rugni bármennyire is nehéz ha már ilyenkor el fordult tölled és a picitől később ez csak rosszabb lenne !! Kérdezted már hogy miért csalt meg mivel érdemelted ezt meg ? Mert én a helyedben lennék már fel pofoztam volna ki basztam volna az utcára utolso féreg ember
2021. jan. 25. 01:46
Békülj ki a szüleiddel és menj haza hozzájuk ilyen párkapcsolatra kár az energiát pazarolni
2021. jan. 25. 02:30
Basszus, nagyon sajnálom...:(
Én is azt mondanám, hogy vedd fel a szüleiddel a kapcsolatot, gondolj csak a picire... Ezt az embert meg felejtsd el!
Nagyon gerinctelennek kell lenni ehhez, hogy valaki a terhes menyasszonya mellett szeretőt tartson... Ennek az embernek nincs szíve.
Sok kitartást kívánok neked és remélem jól alakul a további életetek a babával!❤️
2021. jan. 25. 05:13
6/22 anonim válasza:
Felteszem ahol most vagytok az a párodé. Aljas húzás, hogy így elárult. Szüleiddel ha kibékülnél tudnának támogatni vagy máshoz nem tudsz fordulni? Ha gondolod írhatsz privit.
2021. jan. 25. 05:32
7/22 A kérdező kommentje:
Egyenlore lementettem a számot es megkertem egy baratom hogy munka utan hivja fel,tudni akarom hogy ki az,azutan hozza vagni a dolgokat...felfogom hivni nenjem es elmegyek egy idore hozza lakni utanna majd meglatom...most ment munkaba es megpuszilt de en ugy tettem mint aki alszik csakh ne kelljen megcsak hozza se szoljak...
8/22 A kérdező kommentje:
Es 1 honapja h konyorog nasszus h csinaljuk meg a polgarit...mert akkor ,,hozza tartozok",en meg nem akartam bele menni...mert rosz erzesem volt,mostmar tudom miert...
Sajnálom, hogy, ez történt veled.
De gyermekvállalás előtt nyilván dolgoztál, lesz GYED-ed, plusz csp, plusz gyerektartás, az nem kis összeg. Keresd fel a szüleidet, kérj bocsánatot, ha csak a pasi miatt hidegültetek el egymástól, pedig amúgy szerető család voltatok, akkor biztosan segíteni fognak, odaköltözhetsz. A baba egy évesen mehet bölcsibe, te dolgozni.
2021. jan. 25. 06:40
Azért valami oka csak van, hogy félrement...
2021. jan. 25. 06:57
Kapcsolódó kérdések: