Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes terhes vagyok es ma...

29 hetes terhes vagyok es ma tudtam meg h a párom megcsal,mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 honapja mehet kb ez,mostanaban nem is maradt benta szobaban,mind ment ki telefonozni,ma eltunt vagy 2 orara,mikor haza jott meg meg a ,,polgari eskuvonkrol akart beszelni" ledölt aludni,a telefonja az asztalon maradt mire jött egy üzenet egy -ez meg ki-nevezetu nevjegytol amiben azt irta hogy-a mai is jo volt,elveztem,es egy kacsintos smiley...Nem tudom mit tehetnek...azota csak sírok...2 honap mulva kell korulbelul szuljek s erre ezt tudom meg...borzasztoan erzem magam...meg a szuleimre se tamaszkodhatok mert haragszanak hogy ezt a ferfit valasztottam es nem tartsuk a kapcsolatot azota...en egy idota vagyok....
2021. jan. 25. 01:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon sajnálak

Ne idegeskedj első sorban! Szüleiddel vedd föl kapcsolatott az lesz a legjobb és haza költözöl a szüleidhez ! Hidd el a szüleid támogatni fognak föleg ilyen helyzetben !!

2021. jan. 25. 01:39
 2/22 A kérdező kommentje:
Eskuszom,ugy erzem mindent feladtam ezert a kapcsolatert h menjen es most ez van...h lehettem ilyen hulye...csak sirni tudok semmi mast...
2021. jan. 25. 01:41
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
Sajnálak de gondolj a picire ! Az ilyen férfit meg picsán kell rugni bármennyire is nehéz ha már ilyenkor el fordult tölled és a picitől később ez csak rosszabb lenne !! Kérdezted már hogy miért csalt meg mivel érdemelted ezt meg ? Mert én a helyedben lennék már fel pofoztam volna ki basztam volna az utcára utolso féreg ember
2021. jan. 25. 01:46
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Békülj ki a szüleiddel és menj haza hozzájuk ilyen párkapcsolatra kár az energiát pazarolni
2021. jan. 25. 02:30
 5/22 anonim ***** válasza:
97%

Basszus, nagyon sajnálom...:(

Én is azt mondanám, hogy vedd fel a szüleiddel a kapcsolatot, gondolj csak a picire... Ezt az embert meg felejtsd el!

Nagyon gerinctelennek kell lenni ehhez, hogy valaki a terhes menyasszonya mellett szeretőt tartson... Ennek az embernek nincs szíve.

Sok kitartást kívánok neked és remélem jól alakul a további életetek a babával!❤️

2021. jan. 25. 05:13
 6/22 anonim válasza:
95%
Felteszem ahol most vagytok az a párodé. Aljas húzás, hogy így elárult. Szüleiddel ha kibékülnél tudnának támogatni vagy máshoz nem tudsz fordulni? Ha gondolod írhatsz privit.
2021. jan. 25. 05:32
 7/22 A kérdező kommentje:
Egyenlore lementettem a számot es megkertem egy baratom hogy munka utan hivja fel,tudni akarom hogy ki az,azutan hozza vagni a dolgokat...felfogom hivni nenjem es elmegyek egy idore hozza lakni utanna majd meglatom...most ment munkaba es megpuszilt de en ugy tettem mint aki alszik csakh ne kelljen megcsak hozza se szoljak...
2021. jan. 25. 06:18
 8/22 A kérdező kommentje:
Es 1 honapja h konyorog nasszus h csinaljuk meg a polgarit...mert akkor ,,hozza tartozok",en meg nem akartam bele menni...mert rosz erzesem volt,mostmar tudom miert...
2021. jan. 25. 06:23
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Sajnálom, hogy, ez történt veled.

De gyermekvállalás előtt nyilván dolgoztál, lesz GYED-ed, plusz csp, plusz gyerektartás, az nem kis összeg. Keresd fel a szüleidet, kérj bocsánatot, ha csak a pasi miatt hidegültetek el egymástól, pedig amúgy szerető család voltatok, akkor biztosan segíteni fognak, odaköltözhetsz. A baba egy évesen mehet bölcsibe, te dolgozni.

2021. jan. 25. 06:40
 10/22 anonim ***** válasza:
10%
Azért valami oka csak van, hogy félrement...
2021. jan. 25. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!