Kismamák! Találok köztetek olyat,akinek az utolsó menstruációja decemberben volt,és már volt dokinál? Nekem dec.18án volt utoljára,február 2án megyek orvoshoz. De már annyira várom! Jan 17én teszteltem pozitívat!
Ma reggel voltam vizsgálaton. A Picur jól van,8+4nek megfelelő a terhesség,már gyönyörű szívhanggal. :) Crl:21,5mm.
Annyira örülök!
gratulálok kérdező!! szuper hírek :)
én tegnap voltam végre, 26 mm crl (9+2), csodás buksi, növekedő végtagok. (28.voltam)
Én tegnap voltam 12.heti genetikai uh-n ill.kombinált teszten. Minden rendben szerencsére eddig, teszt eredmény hétfőn jön meg.
Rosszullét mintha mérséklődött volna, émelygés azért még van.
mozgalmas :D
Őfelsége aludt és aludt, kezeivel a fején. Én közben ki lettem küldve: sétálni, pisilni, fura pózokban ülni, enni, forrócsokizni, lépcsőzni. Mind hatástalan volt (áramlásméréshez nem fordult rendesen).
Aztán hazamentünk a férjemmel kb 1,5 órára - kis bubis üdítő, egy kis tejeskávé, pici csípős kaja éa táncolás :D
Utána nagyjából mindent le tudtak mérni (volt még egy kis csípőrázás, meg könyökölve fekvés a vizsgálóágyon).
Nagyon alaposak voltak, kaptunk sok videót és képet (kis plusz pénzért babamoziszerűség volt, de a férjem csak így lehetett jelen).
Tarkóredő 1,3 mm; CRL 66 mm. Minden rendben, orrcsont a helyén, kezek-lábak rendben és a többi is (combcsont, fejkörfogat, stb).
Összességében egy hosszú, de alapos vizsgálat volt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!