Nagyon rosszat csináltam?
A férjem hozott nekem egy energiaitalt, azt mondta koffeinmentes. Megittam. Utána néztem, hogy baromira nem is az. :(
18 hetes vagyok, nagy bajt csináltam? :( Teljesen ki vagyok, sírok folyamatosan emiatt
Ki szólt le kit? 😂😂
Istenem. Azt írtam, hogy feltételezem, de nem tudom vannak-e ilyen félelmeik embereknek. Nem kell okoskodni, meg ilyeneket beleképzelni. Nyilván ezt írtam, abban a cipőben nem jártam, nem tudhatom mit érez akivel ilyen rossz dolgok történtek. A saját cipőmben járok, azt tudom én mit érzek. A leszólás az, ha lehülyézek, dagadtozok, stb valakit például. Semmi leszólás nem volt 🤦 Ha Te azt láttad bele az meg a "Te problémád", érzelmi unintelligenciád.
"Mindegy."
Az meg már ne is haragudj, de a kár gyereket vállalni, biztos nincsenek barátaid meg ilyenek igenis rosszindulatú/csúnya megjegyzések. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!