Nagy bajban vagyok. Elmondanátok a vélemenyeteket?
17 hetes terhes vagyok. A férjemmel 6 hónapja vagyunk házasok. 5 éve vagyunk együtt, 2 éve volt egy 4 hónapos "szünetünk" . És most 2 hete olyan beszélgetéseket találtam a telefonjában az unokatestvérével, hogy ki mit tenne a másikkal... Hogy szexelnének... folyamatos bókok. Ezek a szünetünk alatt voltak, de engem teljes mértékig lesokkoltak. Hiszen unokatestvérek. És ez a kedves unokatestvér az esküvőnk előtti napon is azt írta a páromnak, hogy még meggondolhatja magát. Nem tudok túllépni ezen. Folyamatos rémálmaim vannak. Undorodom a gondolattól. Rosszul vagyok és amikor eszembe jut elönt a forróság, alig kapok levegőt és szörnyen érzem magam. Teljesen depressziósnak érzem magam. Próbálok a kisbabámra gondolni de szörnyen nehéz.
A párom mindig azt mondja , hogy felejtsem el meg ezek csak szavak voltak.. de voltak olyan szerelmes üzenetek is, hogy a hajam égnek állt. Mit tegyek, hogy valahogy túllépjek ezen?? Kérlek segítsetek mert már meg fogok bolondulni.
Kedves 19es!
Ez a nő mindenkinél jobbnak és okosabbnak hiszi magát!
Azt mondta ez egyáltalán nem gáz beszélgetés....
Undorító!
Nem, a kis szutyok mondta.
Igazából semmi.. már kezdek belekattani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!