Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen normális a fehér,...

38 hetesen normális a fehér, szagtalan folyás?

Figyelt kérdés
Azaz most vagyok 38+4, múlt héten mutattam dokinak de ügyet sem vetett rá. Tehát nem aggódom, csak érdekelne hogy másnak is van-e. Viszonylag sok, főleg reggelente van. Nem viszket.
2007. dec. 19. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is ilyen problémám van/volt!

Múlthét Szerdán éjszaka elment a nyákdugóm(véres-barnás nyúlékony)és azóta folyamatosan fehéres, áttetsző nyúlékony folyásom van, a dokim azt mondta hogy ez normális!

Tegnap voltam nála megvizsgálta a méhszájamat már bő 1 ujjnyira vagyok nyitva és ahogy vizsgált nagyon nagyon fájt nekem, és tegnap este illetve ma délelőtt megint a nyákdugóm löködhetett ki mert megint először barnás-és áttetsző nyúlékony folyásom van!

Sokan azt mondják hogy ez már a szülés indulásának a jele, sokan azt hogy nem!

Én 39 hetes kismama vagyok, ja és 26ra vagyok kiirva:) Ja és nekem is inkább reggelente van de nagyon sok!!!!!

Remélem minnél hamarabb mostmár érkezik a baba nekem is és neked is, de ne aggódj mert mondom a dokim szerint ez tök normális!!!!:))))))

2007. dec. 19. 15:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség egésze alatt normális a szagtalan, panaszmentes fehér folyás. Szerencsések vagytok, ha csak az utolsó két hétben jelentkezik:-)

Nekem terhesség elejétől van...

Normális, amíg nincs szaga és nem viszket.

2007. dec. 19. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!