Méhen kívüli terhességre mennyi az esély a tünetek alapján?
Sziasztok!
35 napja nem menstruálok. Január 4-én 10mp-en belül erős 2 csíkos pozitív lett a terhességi tesztem.(10-es erősségű)
Orvoshoz 20-án készülök menni. Hamarabb nem látom értelmét,hiszen nem gondolom,hogy ilyenkor látna valamit is az orvos. Van már egy kisfiam,vele túl hamar mentem orvoshoz,vérvétel volt,stb.
Tüneteim közé sorolhatóak:
-mellek feszülése, érzékenysége
-has puffadás (konkrétan pocakom van)
-közben bal oldalt pár mp-es szúrást érzek,de ez nagyon ritka.
A jobb oldalam,derekam környéke fájdogál.
Nem vérzek (szerencsére),nem fáj a hasam,csak ezek a szúró szerű érzetek aggasztanak.
Folsavat szedek.
Tudom,hogy szakorvos tudná 100%-ra kizárni a méhen kívüli terhesség eshetőségét,de nem hagy nyugodni a gondolat,hogy talán baj van.
Majdnem minden terhesnek szúrkál a hasa, mert majdnem minden terhesnek van corpus luteum cystája a kilökődött petejset helyén.
Nyilván lehet méhen kívüli is, láttam én már 10 hetes, teljesen tünetmentes extrát is, de nem értem minek kell ilyen baromságra gondolni már az elején. A méhen kívülire mondjuk van 0.5% esélyed a 99.5%-os méhen belüli terhesség mellett. Nem az a logikusan, hogy minden oké?
Ha így folytatod, a terhesség végére agyvérzést kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!