Ez lehetséges? Óriási vagyok!
Figyelt kérdés
Július 10-én volt az utolsó menzeszem, és 33naposak a ciklusaim.
Teherbe estem, borzalmasan puffadok, és már híztam 2,5kg-ot.
Akkora pocakom van, hogy mindenki ha meglát, észreveszi, hogy terhes vagyok.
A nadrágjaimat már nem tudom begombolni, és kerekedek nagyon :(
Mitől lehet ez ilyen korán? Tervezett baba volt, de kétségbe vagyok esve, hiszen alapból nem voltam vékony, viszont lapos pocakom volt. 173cm 62kg-al kezdtem.
Ja és kép:
2010. aug. 14. 08:49
11/13 anonim válasza:
micsoda probléma:-) én 22 hetes vagyok és senki meg nem mondja hogy terhes....annyira szeretném pedig hiszen oly sokat vártam erre és most büszke vagyok hogy sikerült de ha nem mondom akkor nem látják...viszont senkit nem traktálok vele mert az meg olyan szánalmas...így csak irigyellek titeket akik panaszkodtok hogy látszik...milyen fura az ember mindig másra vágyik mint amilye van...
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó :) Nem az hogy másra vágyom, hanem kellemetlen, mert azért a puffadást senki se kéri :)nagyon rossz igaziból, egyre nagyobb a pocakom, szinte napról napra. :)
2010. aug. 17. 11:59
13/13 A kérdező kommentje:
Csajok, elment a babánk :(
Kedden este megjött, mivel a legközelebbi kórház(illetve orvosi rendelő) közel 20 meg 35km-re vannak, és nem volt itthon a párom, csak reggel jutottam el dokihoz :( azt mondta már késő :(
Nagyon szomorú vagyok :( már másfél éve próbálkozunk, hiába vagyok 22 :(
2010. aug. 19. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!