Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák!Ti mikor vettétek...

Kismamák!Ti mikor vettétek meg először a babának a cuccokat?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok es ket napja bevagyok zsongva ugy erzem.Mar annyira varom ot...vettem par kicsi zoknit,egy babahordozot s netrol par hasznalt bodyt..vétek lett volna?
2021. jan. 5. 08:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már nyugodtan vásárolj :)
2021. jan. 9. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
43%
Megbeszéltük férjemmel nem veszünk hamar cuccokat😁😁, 3. hónap előtt megvettük a babakocsit😂😂😂
2021. jan. 9. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy voltam vele hogy a 35.hetig legyen meg minden, sikerült is, be volt rendezve a szoba, kórházi táska be pakolva stb. Nyugodtabb voltam így.

Végül a 41.heteb szültem, de hamar be kelett fekudjek, így jó volt hogy otthon már legalább minden készen állt.

2021. jan. 10. 14:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Betöltött 6 hónapos terhesség után.

Én is így voltam már ,mint Te, hogy nagyon szerettem volna vásárolni neki.

Így, utólag elsiettem, ma már használtan vennék neki kisruhákat, mert eleve 62-es mérettel kezdte, másrészt 3-4 hét alatt nőtt egy ruhaméretet.Nem érdemes újonnan kiadni érte egy csomó pénzt.

Nem azt mondom,hogy ne vegyél új ruhákat, csak véleményem szerint nem kell sok belőle.

Kiságyat, babakocsit 33. hét után.

Jaa,és 35. hét után hetente mostam,rendeztem,vasaltam a kisruhákat. :-)

2021. jan. 10. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!