Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák!Ti mikor vettétek...

Kismamák!Ti mikor vettétek meg először a babának a cuccokat?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok es ket napja bevagyok zsongva ugy erzem.Mar annyira varom ot...vettem par kicsi zoknit,egy babahordozot s netrol par hasznalt bodyt..vétek lett volna?
2021. jan. 5. 08:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én 28 hetesen vettem meg egyben mindent, most meg tegnap bepótoltuk apával, ami még elmaradt, mert nem kaptunk. Igazából a kókuszmatracon kívül minden megvan már :)

Én használtan nem vettem ruhát, mert nagyon olcsón tudtam venni újonnan, van egy kisebb szatyorral, úgy a 18.héttől vettem azokat apránként, amikor megláttam valamit. Még hálózsákot szeretnék neki venni meg egy vastagabb sapit.

30hkm

2021. jan. 5. 09:04
 2/14 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Habár végül én egyben vettem meg mindent, úgy voltam vele, hogy időben nekiállok, mert egyszerre sok lesz. Plusz nem tudhatom meddig tudok kényelmesen mozogni és szerettem volna látni amiket megveszek. Így is már fájt a derekam meg a lábam a mászkálás után.

2021. jan. 5. 09:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt belépsz a 3. trimbe. Mégis mikor kéne vásárolnod szerinted? :D Ess neki!
2021. jan. 5. 09:29
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Mind a két babánknak 18 hetesen tudtuk meg a nemét. Onnantól kezdtem el vásárolgatni.

Nem akartam a végére hagyni semmit, szeretem ha minden időben rendben van.

2021. jan. 5. 09:36
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Mi már elég régóta próbálkozunk, úgyhogy a nem nagyméretű dolgok egy része, főleg ruhácskák az elmúlt években már összegyűltek
2021. jan. 5. 10:19
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
19 hetesen tudtuk meg a nemét, azóta vásárolgatunk apránként. Most 26 hetes vagyok lassan megvan minden, de én a harmadik trimeszterre be is szeretnék szerezni mindent, míg kényelmesen mozgok, legalábbis így ajánlották is, meg így vagyok nyugodt.
2021. jan. 5. 11:41
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
A 36. héten vettem meg az első dolgot
2021. jan. 5. 13:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Én 26 hetesen fogok elkezdeni vásárolni. De már a babaágy megvan és az ágynemű meg pár body. Egyenlőre még nem tudjuk a nemét sem. 25 hetesen megyek ultrahangra és aztán akarok elkezdeni vásárolni. Úgy gondolom akkor már nem lessz korai. 😊
2021. jan. 5. 15:42
 9/14 anonim ***** válasza:
8 as vagyok 23 hkm.
2021. jan. 5. 15:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Nagyobbakat,mint babaágy vagy babakocsi 30 hét körül, minden mást utána apránként. 36. héttől már nem dolgoztam, nagy részét akkor, ráértem nézelődni, keresgélni.
2021. jan. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!