9. hetes terhes vagyok. Tegnap összevesztünk a párommal. Mit csináljak? Sajnos bár tervezett terhesség, elég friss a kapcsolat.
Nálunk is voltak szexes veszekedések...de én nekem sikerül őket megoldani rendre. Egy szabály van: a kompromisszum. Próbálj meg te is engedni egy kicsit, és kérd meg hogy ő is tegye ezt. Mond meg neki hogy képzelje magát a helyzetedbe. Kérd meg, hogy gondoljon bele, neki hogy esne ha valamit a végbelébe dugnál. Ezen általában elgondolkodnak a fiúk. Mindenképp nyugodt hangnemben beszélgessetek erről. Esetleg engedj meg neki annyit, hogy az ujjával játszon egy picit a feneked körül, de semmi több. Talán még tetszeni is fog, aztán magadtól fogsz tovább menni. De ha nem, akkor tudomásul kell ezt vennie.
És ami a megcsalást illeti: ő nincs megelégedve a szexuális életetekkel....akkor miért épp te keresnél mást? Kíváncsi lennék, mit válaszol, ha felteszed ezt a kérdést!
a második vagyok.Örülök,hogy megoldottátok a dolgot.Igaza volt annak aki azt írta,hogy próbálj meg kompromisszumokat kötni.Sajna ennélkül nem megy.Ha a jövőben is úgy érzed,hogy kényszerít valamire,vagy rádtelepszik,vagy belép a magánszvérádba,és olyan dolgokat kér számon tőled aminek eldöntése szerinted csak rád tartozik,akkor engedj Neki egy kicsit.Ha ennyi kell a boldogságotokhoz akkor hozd meg Te is ezt az áldozatot.Én is jobban tettem volna ha már az elején nem hadakozom örökké vele.Az Én párom sem ismer középutat vagy pokol,vagy földi mennyország vele az élet.
Sok kitartást kívánok Neked!És persze sok boldogságot a picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!