Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell hozzá szülő? (lent)

Kell hozzá szülő? (lent)

Figyelt kérdés

Nem az én történetem, tehát engem ne kritizáljon senki!!

Az egyik ismerősöm teherbe esett. Anyjának nem akarja elmondani, de el akarja vetetni. Szükséges hozzá az anyjának vagy az apjának a beleegyezése? 17 éves lesz.

Köszönöm a válaszokat!!!

2010. aug. 13. 10:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
igen. 18 éves kor alatt mindenképp.
2010. aug. 13. 10:10
 2/31 anonim ***** válasza:
59%

Igen szükséges, de azt hiszem majd rájön hogy ha 10év múlva szeretne gyereket, és nem lehet majd neki...

Legegyszerűbb megölni szegény babát???

Én 16hetes terhes vagyok 18éves leszek mire megszületik, de semmiért sem ölném meg szegény babát.

Ő miről tehet????

2010. aug. 13. 10:11
 3/31 anonim ***** válasza:
18 éves kora előtt szükséges szülő vagy gondviselő beleegyezése. Ja, gondviselő termszetesen nem lehet sem barátnő, sem barát...hanem ha szülőkkel él akkor ők!
2010. aug. 13. 10:11
 4/31 A kérdező kommentje:

Második! Én 16 vagyok és 13 hetes terhes, én sem ölöm meg mert szeretem amióta megfogant (megálmodtam XD).

Az a nevetséges hoyg mondtuk nekik hogy tanuljanak a hibánkból, védekezzenek!!! Erre nézd meg... a srác kijelentette, hogy nem akar apa lenni, a csaj fél hoyg elhagyja, de meg akarja tartani, az anyja így sem bízik benne, kitennék otthonról. Egy hónapja sincsenek még együtt......

2010. aug. 13. 10:17
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

csak annyit fűzök hozzá ehhez a meddővé válás dologhoz, hogy most már sokkal kisebb ez ilyen beavatkozásnak a kockázata, mint régebben.

sajnos pl. elhalt terhességet is ugyanúgy megszakítanak (a módszer ugyanaz) és azután sokszor újra teherbe tudnak esni a nők. (Hála Istennek! Még egy csapás lenne, ha utána nem vállalhatna újra babát)

2010. aug. 13. 10:19
 6/31 anonim ***** válasza:
50%
Előszöris akkor neked gart a babához, de azt a lányt nem tudom sajnálni, megérdemelné ha kiraknák, ez az én véleményem..
2010. aug. 13. 10:21
 7/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok abortuszpárti. De inkább vetessék el a babát,mint megszüljék és nem tudják rendesen felnevelni. Az nagyobb bűn a gyerekkel szemben!
2010. aug. 13. 10:22
 8/31 anonim ***** válasza:
71%

Tudom ezzel tisztában vagyok én is, de az ilyen ember" nem érdemel gyereket, tudja hogy nincs stabil párkapcsolata, és még sincs annyi esze hogy védekezzen.?

Az telesen más hogy a baba betegsége vagy elhalása miatt kell megszakítani a terhességet

2010. aug. 13. 10:24
 9/31 A kérdező kommentje:
Én is abortuszellenes vagyok. Mondtam neki, hogy ne tartsa meg. Gondolt örökbefogadásra is, de akkor le kellene állnia a napi sok cigivel, stb... nem bírja ki anélkül. Meg ugye meg kellene válogatni mit eszik iszik, nem stresszelhet, ha úgy alakul nem szeretkezhet, orvoshoz kell rohangálnia, és ehhez ő még nem érett. Mindenbe konkrétan sz*rik bele...
2010. aug. 13. 10:28
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Kell igen szülő 18 év alatt. De ahhoz képest amiket irtál lehet hogy jobb is hogy nem akarja megtartani. A cigi pl rengeteget árthat. Neked gratula a babádoz:) Sok boldogságot hozzá:)

Bátor csajszi vagy:)

2010. aug. 13. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!