Allergiás kismamák! Ti hogyan enyhítitek a tüneteket?
Nincs semmi:( Nem lehet sem gyógyszer, sem orrcsepp...kész kínlódás volt az az időszak:)
Ráadásul nekem semmit sem mutatott ki a teszt, amolyan rejtett allergiás vagyok (ezt orvos mondta nem én találtam ki), tehát azt sem tudtam,hogy mondjuk ha porolok fogjam e az orrom be, vagy ha macska mellé megyek, mert egyszer előjött,máskor nem:)
Szóval ami bevált: szorítottam az orrom amikor éreztem,hogy viszket, a szeme dörzsöltem és fújtam a nózim:)
Próbálj maszkot venni...gyógyszertárban kapható.Mire vagy allergiás?
Szia. Én szénanáthás vagyok. Mikor kiderült évekkel ezelőtt szedtem rá gyógyszert de nem használ. A parlagfű és a fekete üröm nekem is rajta volt a listán sőt a gyomnövénykeverék és a gabonafélék is. Mindig folyt a könnyem, viszketett a szemem, bedugult az orrom, de mióta terhes vagyok nem voltak ilyen erős tüneteim sőt még beteg sem voltam pedig a családban sok volt az influenzás. Egyedül most csak az orrdugulás van ami miatt néha nehéz aludni de jobb mintha minden jelentkezne. Sajna tényleg nem nagyon lehet szedni ilyenkor semmit, hátha neked is enyhülne kicsit.
38hkm
Nekem semmi sem használt(homepátia,hasonló módszerek),ami használt volna meg nem lehetett szedni...
Kivártam,míg elmúlt....(1 hónapig orfolyás stb.)
Szia!
Nekem bejött a homeopátiás Histaminum!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!