Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15+5 hetes kismami vagyok....

15+5 hetes kismami vagyok. Allergiás mindenféle pollenekre. Ti mivel enyhítitek a tüneteket?

Figyelt kérdés
Gyógyszert nem szedhetek,azt ajánlották igyak kalcium-pezsgőtablettát.De az sem használ, csak egy kicsit elviselhetőbbé teszi a tüneteket.Tudtok ajánlani valamit?esetleg homeopátiás szert.
2009. máj. 13. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Aki megállapította az allergiádat nem mondott semmit,hogy terhesen mit használj?Mármint orrspray-re gondolok.Kalcium pezsgőtablettát nekem is írtak fel (2x 1nap),de azt nagy ritkán iszom.

AQUA MARIS sóoldatos orrspray-t használok.De a gyógyszertárban is tudnak szerintem segíteni neked ebben.Hátha Ők már tapasztaltabbak,hogy a kismamáknak mi vált be.Egyébként lehet a későbbiekben csillapodnak a tünetek és nem kell használnod semmit.A terhesség néha csodákra képes.Hetek óta nem használtam a sprayt.

Boldog babavárást kívánok! 27 hetes

2009. máj. 13. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 36 hetes vagyok és én is szenvedek az allergiától. Nemrég voltam allergológusnál és azt mondta, hogy próbálkozzak a homeopátiával a calcium mellett.

A Coryzalia egy komplex készítmény, de vannak monokomponensű szerek is. Nekem bevált.

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikkeket:

[link]

[link]

[link]

2009. máj. 13. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a Dr. Theiss Allergodil orrkenőcsöt használom és az orrspray-t.

[link]

[link]

2009. máj. 13. 15:45
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, sokat segítettetek!
2009. máj. 15. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!