15+5 hetes kismami vagyok. Allergiás mindenféle pollenekre. Ti mivel enyhítitek a tüneteket?
Szia!
Aki megállapította az allergiádat nem mondott semmit,hogy terhesen mit használj?Mármint orrspray-re gondolok.Kalcium pezsgőtablettát nekem is írtak fel (2x 1nap),de azt nagy ritkán iszom.
AQUA MARIS sóoldatos orrspray-t használok.De a gyógyszertárban is tudnak szerintem segíteni neked ebben.Hátha Ők már tapasztaltabbak,hogy a kismamáknak mi vált be.Egyébként lehet a későbbiekben csillapodnak a tünetek és nem kell használnod semmit.A terhesség néha csodákra képes.Hetek óta nem használtam a sprayt.
Boldog babavárást kívánok! 27 hetes
Szia!
Én 36 hetes vagyok és én is szenvedek az allergiától. Nemrég voltam allergológusnál és azt mondta, hogy próbálkozzak a homeopátiával a calcium mellett.
A Coryzalia egy komplex készítmény, de vannak monokomponensű szerek is. Nekem bevált.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikkeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!