Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napok óta sírok! Mit reagáljak...

Napok óta sírok! Mit reagáljak higy tegyem túlmagam rajta?

Figyelt kérdés

Ha nem indul meg a szülés dec 26-n inditják. Túlhordtam így is.

Anyósom beszólt hogy elveszem a családi ünnepet a szülésemmel!

2020. dec. 22. 13:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem pont ettől lesz szép az ünnep!
2020. dec. 22. 15:38
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Hat emiatt aztán igazan nem kell sírni. Simán vissza lehetett volna szólni, hogy épp ellenkezőleg, szebbé teszem egy igazan különleges ajándékkal.
2020. dec. 22. 15:42
 23/36 anonim ***** válasza:
84%
Anyósod egy bunkò. Az a tìpus, aki a jelenlètèvel tönkreteszi az ünnepet. Az indìtasnak van valòs indoka? Ha a gyerek nincs èletveszèlyben, akkor jogod van elutasìtani. Az indìtott szüleseknèl gyakoribb a komplikàciò. Betöltött 42. hètig csak terminustúllèpès van, nem tùlhordàs. Ha hosszabbak 28 napnàl a ciklusaid ,ès nem az uh alapjan szàmolt a dokid, akkor alapbòl fiatalabb lehet a babàd.
2020. dec. 22. 16:33
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Az anyós tényleg bunkó.

Viszont remélem, te már megvigasztalódtál. Már miért rontanád el az ünnepet? A Mama ünnepeljen nyugodtan, nem neki kell a szülésnél az ágyad mellett üldögélnie, azt megteszi a férjed. A kórházakban látogatási tilalom van, oda a szülés után se tehetik be a lábukat, tehát rá fognak érni, ehetik a beiglit zavartalanul. És természeten akkor se kell fáradniuk, ha a hazamentetek a kicsivel a kórházból. Még csak az kéne, hogy behurcolják hozzátok a vírust, aztán a szopós baba mellől kerülj kórházba. Maradjanak otthon, lehetőleg ők se fogadjanak látogatókat, és nagyon szép karácsonyuk lesz. Nézzenek filmet, énekeljék a Mennyből az angyalt, és bánják meg, (de őszintén!), hogy téged megbántottak.

2020. dec. 22. 16:52
 25/36 anonim ***** válasza:
95%
Legszebb karacsonyi ajandek<3 anyosodat kuldd el melegebb eghajlatra Karacsonyozni! Konnyu szulest kivanok!
2020. dec. 22. 16:53
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Azta mindenit. XD Hát azt hittem már mindent hallottam de ezzel most messze überelte.. durva. :D Könnyű mondani, a végén jársz, tombolnak a hormonok, mégis csak a családod része ő is..de szard le. A babátoknál nagyobb öröm nem is érhetne titeket. Ha máshogy gondolja, akkor nem muszáj találkoznia az unokájával a későbbiekben. Egyébként ilyen helyzetben a férjednek kéne leginkább pattannia.. az enyém egy ilyen után úgy kiosztaná az Anyját hogy azt nem köszöni meg..
2020. dec. 22. 18:51
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem csak a hormonok miatt sírsz. Ez a nő olyan ostoba, hogy ezen már inkább nevetni kéne:) Kérj elnézést tőle, hogy meg mered zavarni az unokájával a karácsonyát és ígérd meg neki, hogy soha többé nem fog előfordulni, ahogy az év másik 364 napján se. Ezentúl csak a férjed foglalkozzon a boszorkánnyal, ha akar. Szép ünnepeket és boldog babázós éveket nektek!
2020. dec. 22. 20:02
 28/36 anonim ***** válasza:
9%
De miert pont karacsonykor inditjak :( szegeny baba. En, mint aki karacsonykor szuletett, allitom neked hogy ez nagyobb problema, mint a gyoker anyos. Avval egyaltalan nem torodnek. De a gyerkocnek sose lesz igazi szulinapja :(
2020. dec. 22. 20:20
 29/36 anonim ***** válasza:
71%

28-as, azért ez egy érdekes hozzászólás. Ha pár nappal karácsony előtt vagy után születne a baba, akkor is az ünneplés, ajándékozás összefonódna a karácsonnyal. Azt meg ugye nem gondolod komolyan, hogy január közepéig húzni kellene az indítást csupán amiatt, hogy a gyerek majdani születésnapja ne kapcsolódjon össze a karácsonyi ünnepléssel?!

Egy picikét fontosabb szempont, hogy egészségesen szülessen meg...

2020. dec. 22. 20:53
 30/36 anonim ***** válasza:
5%
Nem. Egyaltalan nem mindegy hogy dec 20/28 vagy pont karacsony napja a szulinapod. De ezt olyanok ugyse erthetik akik pl nyaron szulettek. Ettol fuggetlenul az egeszseg a legfontosabb, ezt nem vitattam.
2020. dec. 22. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!