Napok óta sírok! Mit reagáljak higy tegyem túlmagam rajta?
Ha nem indul meg a szülés dec 26-n inditják. Túlhordtam így is.
Anyósom beszólt hogy elveszem a családi ünnepet a szülésemmel!
2 éve épp karácsonyra voltam kiírva, és nagyon örültem volna neki, ha ő a mi kis karácsonyi ajándékunk. Még annak ellenére is, hogy tudtam ő maga később utálni fogja ezt az egybeesést 😆
Végül aztán ő 6 héttel korábban született. De alapvetően senkit nem érdekelt volna ha pont az ünnepet töltöm a kórházban. Kit érdekel? A fő hogy mindenki jól legyen.
Hűha, az ember azt gondolja, h már mindent látott és hallott, de mégis mindenen lehet überelni.
Nem sírni kell - bár tudom, mondani könnyű - hanem megmondani a magadét az anyósodnak, vagy inkább a férjedet vedd elő, hogy állítsa le az anyját.
Ekkora tahóságot én még életemben nem hallottam.
Igazi tahó lehet a nőci :D hát ilyet, hogy merészelsz nem megszülni csettintésre, hát tényleg, bezzeg az ő idejükben a nő akkor szült, amikor idő volt rá!
Komolyan, szarjál rá, hát ha valaki ilyen agyhalott, azon úgyse lehet segíteni! Fogd rá a gyerekre, hogy nem mégy sehova karácsonykor, és élvezd ki az anyóstól távoli karácsony minden pillanatát! (A férjednek meg javaslok egy nyaklevest, ha anyuci pártján van)
Egyetértek 3-assal, az ember azt hiszi, a világ minden rosszindulatát olvasta már a gyakorin, de mindig van újabb döbbenet.
Férjed mit szólt rá? Nem rakta helyre úgy istenesen a drágalátos mamát?
Annyi beszólás legalább kijárt volna neki, hogy ne féljen, ez lesz az első és utolsó alkalom, hogy az unokája megzavarja az ő életét.
Ha legközelebb is felhozza, akkor mondd azt neki, hogy "mégis ezt hogy gondolod? Természetesen innentől az összes karácsonyt elvettük 🖕"
Legyetek nagyon boldogok a kis karácsonyi csomagotokkal! Ez lesz a legemlékezetesebb!
Ès te ezèrt bőgsz?
Kapd össze magad mert ettol kemènyebb dolgokat ki kell birnod
Moss hideg vízzel arcot! Ideje összeszedned magad, nem hisztis kislányként parádézni.
A karácsonyotoknak így is úgy is oda, mert újszülött lesz a háznál.
Anyóst meg kicsit el kell felejteni... (én mondjuk tartósan tenném, de te ehhez gyenge vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!