Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napok óta sírok! Mit reagáljak...

Napok óta sírok! Mit reagáljak higy tegyem túlmagam rajta?

Figyelt kérdés

Ha nem indul meg a szülés dec 26-n inditják. Túlhordtam így is.

Anyósom beszólt hogy elveszem a családi ünnepet a szülésemmel!

2020. dec. 22. 13:41
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
97%
anyósodat páros lábbal rúgd ki az életetekből ha ilyet mond.
2020. dec. 22. 13:42
 2/36 anonim ***** válasza:
97%

2 éve épp karácsonyra voltam kiírva, és nagyon örültem volna neki, ha ő a mi kis karácsonyi ajándékunk. Még annak ellenére is, hogy tudtam ő maga később utálni fogja ezt az egybeesést 😆

Végül aztán ő 6 héttel korábban született. De alapvetően senkit nem érdekelt volna ha pont az ünnepet töltöm a kórházban. Kit érdekel? A fő hogy mindenki jól legyen.

2020. dec. 22. 13:46
 3/36 anonim ***** válasza:
98%

Hűha, az ember azt gondolja, h már mindent látott és hallott, de mégis mindenen lehet überelni.

Nem sírni kell - bár tudom, mondani könnyű - hanem megmondani a magadét az anyósodnak, vagy inkább a férjedet vedd elő, hogy állítsa le az anyját.

Ekkora tahóságot én még életemben nem hallottam.

2020. dec. 22. 13:47
 4/36 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egyszer a szülinapom rontotta el a párom egy vakbélgyulladással. A szülinapom vele töltöttem a kórházban. Nem volt semmi baj ebből.
2020. dec. 22. 13:54
 5/36 anonim ***** válasza:
96%
Nem is tudom, én január 4re vagyok kiírva. Ha esetleg megszületne pár napon belül sem zavarna senkit. Anyósod már be haragudj, de egy igazi bunkó. Biztosan nem sírnék ezen, főleg mert nem tudsz mit tenni ellene, viszont anyósodat innentől kezdve a helyén kellene kezelned. Csak magatokat nézd, senkivel se törődj. Az meg h elveszi a családi ünnepet...mi adhatna még többet ehhez ( az amúgy álszent ) ünnephez többet mint egy új élet. Sok boldogságot kívánok a babához, ne sírj, élvezd ki a várandósság utolsó napjait. 😊
2020. dec. 22. 13:55
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Igazi tahó lehet a nőci :D hát ilyet, hogy merészelsz nem megszülni csettintésre, hát tényleg, bezzeg az ő idejükben a nő akkor szült, amikor idő volt rá!

Komolyan, szarjál rá, hát ha valaki ilyen agyhalott, azon úgyse lehet segíteni! Fogd rá a gyerekre, hogy nem mégy sehova karácsonykor, és élvezd ki az anyóstól távoli karácsony minden pillanatát! (A férjednek meg javaslok egy nyaklevest, ha anyuci pártján van)

2020. dec. 22. 14:14
 7/36 anonim ***** válasza:
96%

Egyetértek 3-assal, az ember azt hiszi, a világ minden rosszindulatát olvasta már a gyakorin, de mindig van újabb döbbenet.

Férjed mit szólt rá? Nem rakta helyre úgy istenesen a drágalátos mamát?

Annyi beszólás legalább kijárt volna neki, hogy ne féljen, ez lesz az első és utolsó alkalom, hogy az unokája megzavarja az ő életét.

2020. dec. 22. 14:16
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha legközelebb is felhozza, akkor mondd azt neki, hogy "mégis ezt hogy gondolod? Természetesen innentől az összes karácsonyt elvettük 🖕"

Legyetek nagyon boldogok a kis karácsonyi csomagotokkal! Ez lesz a legemlékezetesebb!

2020. dec. 22. 14:17
 9/36 anonim ***** válasza:
48%

Ès te ezèrt bőgsz?

Kapd össze magad mert ettol kemènyebb dolgokat ki kell birnod

2020. dec. 22. 14:23
 10/36 anonim ***** válasza:
45%

Moss hideg vízzel arcot! Ideje összeszedned magad, nem hisztis kislányként parádézni.

A karácsonyotoknak így is úgy is oda, mert újszülött lesz a háznál.

Anyóst meg kicsit el kell felejteni... (én mondjuk tartósan tenném, de te ehhez gyenge vagy).

2020. dec. 22. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!