Mit tegyek ha nem kapok levegőt?
Minden este ahogy lefekszem már kezdődik hogy nem kapok levegőt, mintha ülnének a mellkasomon. Most már ülő helyzetben sem tudok aludni mert így sem. Van hogy állva is úgy érzem össze szorítjak a tüdőm! Amúgy egyáltalán normális hogy ennyire van ez a jelenség?
Reggelre általában jobb lesz amúgy mindig. 20 hetes terhes vagyok és pár napja kezdődött.
Tudatosan nem stresszelek, de lehet hogy tudatalatti 😩
Amúgy hallgatok esténként relaxációt pont emiatt, meg nehezen alszom el amúgy is mindig... de nem segit 😢
Nekem is ugyanez volt a gondom a terhességem alatt és már korábban,16.hét körül kezdődött.
Az orvosom szerint a hirtelen has növekedéstől van meg ahogy tágulnak az erek.Persze a stresszelés is rásegít.
Próbálj a bal oldaladon feküdni,az leveszi a terhet a tüdőről és jobb a vérkeringés is.Kitartást és jó egészséget:)Pihenj sokat!
Hormonális és testi változásokon mész most át. Ez teljesen normális. A lényeg hogy ne izgulj, ne tegyél rá még egy lapáttal. A tested tudja mit csinál, neked csak türnöd kell :)
A bal oldalon fekvést tudom én is javasolni, sok mindenre jó. Lazább ruházatra és melltartóra válts az is sokat segit.
Kitartást!
Mondd a házidokidnak. Lehet kapsz légzéskönnyítőt
Ugye nem cigizel????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!