Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek ha nem kapok levegőt?

Mit tegyek ha nem kapok levegőt?

Figyelt kérdés

Minden este ahogy lefekszem már kezdődik hogy nem kapok levegőt, mintha ülnének a mellkasomon. Most már ülő helyzetben sem tudok aludni mert így sem. Van hogy állva is úgy érzem össze szorítjak a tüdőm! Amúgy egyáltalán normális hogy ennyire van ez a jelenség?

Reggelre általában jobb lesz amúgy mindig. 20 hetes terhes vagyok és pár napja kezdődött.

2020. dec. 20. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Fúha és mi lesz még a végén! Nem stresszelsz? Szerintem most inkább attól van a légszomj. A baba még picike :)
2020. dec. 20. 23:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Tudatosan nem stresszelek, de lehet hogy tudatalatti 😩

Amúgy hallgatok esténként relaxációt pont emiatt, meg nehezen alszom el amúgy is mindig... de nem segit 😢

2020. dec. 20. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Sztem igyál meg 1 deci bort, attól nem bajod csak ellazít ;)
2020. dec. 20. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Keress valami illóolajat ami jó terheseknek is, egyébként mennyi a páratartalom nálatok? Kb 50-60 a jó.
2020. dec. 21. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez volt a gondom a terhességem alatt és már korábban,16.hét körül kezdődött.

Az orvosom szerint a hirtelen has növekedéstől van meg ahogy tágulnak az erek.Persze a stresszelés is rásegít.

Próbálj a bal oldaladon feküdni,az leveszi a terhet a tüdőről és jobb a vérkeringés is.Kitartást és jó egészséget:)Pihenj sokat!

2020. dec. 21. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hormonális és testi változásokon mész most át. Ez teljesen normális. A lényeg hogy ne izgulj, ne tegyél rá még egy lapáttal. A tested tudja mit csinál, neked csak türnöd kell :)

A bal oldalon fekvést tudom én is javasolni, sok mindenre jó. Lazább ruházatra és melltartóra válts az is sokat segit.

Kitartást!

2020. dec. 21. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondd a házidokidnak. Lehet kapsz légzéskönnyítőt

Ugye nem cigizel????

2021. jan. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!