Ki mit tanácsol a beszorult levegőre? Ha mely levegőt veszek akkor szúr a szegcsontomnal. Már most 2napja tart ez. Nem akar elmúlni. Voltam már vele korhazba is, infúziót kaptam rá röntgent nem csinaltatam mert kismama vagyok
Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 21:57
1/7 anonim válasza:
Jógázz. Nem vicc. Nekem segített, hogy különböző nyújtó pózokban voltam. Ahol érzed, hogy csökken a nyomás, azt csináld tovább. Úgymond kiszorítod a levegőt.
2/7 Derjaderja válasza:
Olyan nincs, hogy beszorul a levegő. A bordaközi izmok görcse okozza azt, amire a beszorulást mondják.
A szegycsont területi fájdalmat kérdés, hogy ez okozza-e.
Lehet pl a baba is "rossz helyen", arra tényleg jó lehet a torna, jóga.
Reflux is lehet esetleg.
Kísérő tünetektől függően jöhet szóba komolyabb baj is (tüdőembólia, légúti fertőzés, légmell), de ezeket gondolom, kizárták a kórházban.
A röntgent amúgy nem érdemes ilyenkor megtagadni.
3/7 anonim válasza:
Nem akarok vészmadárkodni, de én toxémiás voltam és ezt a terhesség vége felé kb. a 22 héttől folyamatosan éreztem. Állítólag a toxemia egyik előjele.
Azert csak figyelgesd a vérnyomásod és hogy mennyire vizesedsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vizesedek.
Nem kockázatok a gyereknek a röntgentnel.
Akkor csak így mondják nem?!
2020. júl. 22. 22:13
5/7 Derjaderja válasza:
A gyereknek az 1 mellkasröntgen, ami alatt kitakarják a hasadat, sokkal kevesebbet árt, mintha egy a panaszok alapján indokolt vizsgàlat nem készül el.
6/7 Derjaderja válasza:
A levegő nem tud beszorulni továbbra sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Már semmi baj nincs
2020. júl. 23. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!