Ha nem mindeből a legdrágábbat veszem a babámnak miért
hiszik, hogy a gyerekemen próbálok spórolni?
Figyelt kérdés
Eddig mindenét kivéve a kiskád és higiéniai cuccait használtan vettük pl babakocsi, kiságy stb... Illetve a ruháit is a turkálóból veszem a babámnak van hogy darabját 50 forintért. Valaki szerint ez az hogy spórolok a gyerekemen, pedig minden fontosat megveszek neki csak nem a legújabbat és legdrágábbat. A ruhákat 2-3 hét alatt úgyis kinövi, a többit pl babakocsi se használjuk majd 2 évnél tovább. Szerintetek ez jelenti azt hogy a gyerekemen spórolok? Tényleg rosszul kéne éreznem magam emiatt?
Hát, én úgy voltam vele, hogy ha magamnak újat veszek, akkor a gyerek se használtat érdemel. Ha nektek jár az új ágy, új ruha, akkor neki is.
2020. dec. 20. 15:35
12/29 anonim válasza:
Az a nem mindegy, hogy közben magadnak, hogy vásárolsz. Ismerős mindent használtan vett a gyereknek, kiságy a férj régi kiságya. Közben maguknak motoros ágyat és 700.000ft-os tv-t vettek.
2020. dec. 20. 16:11
13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Turiba épp kifogtam egy 50%os akciót ahol a kilós gyerekruháknak csak a felét kellett kifizetni, nextes és mamas papasos bodykat meg gapes pulcsikat sikerült kifognom és 50-80 ftra jött ki darabja. :) Eddig ezek voltak a legjobb “fogások” de ennél drágábban is vettünk szintén használtat. Magamnak sem veszek semmi újat, a bútoraink nagy része igaz új, de 10+ évesek és még legalább ennyi ideig tervezzük használni, ruhákat nem igazán veszek magamnak, de ha veszek akkor is a turit részesítem előnyben. :D
2020. dec. 20. 16:35
14/29 anonim válasza:
és hol vannak ezek a turik? én valahogy mindig oda jutok, hogy árban még újonnan is jobban megéri a pepco mint a turi.
2020. dec. 20. 16:38
15/29 A kérdező kommentje:
Ez pl a háda, sokszor vannak akciók
én a Corvinba láttam ezt az akciót legutóbb októberben. :) De neten is lehet jófogáson vagy baba mama csoportokba hatalmas babaruha csomagokat kapni amikbe 250-300 ftra jönnek ki a ruhák darabja.
2020. dec. 20. 16:41
16/29 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, ez még csak az első szint, hogy miven bántanak még majd a bezzeganyák. Ha újat vennél, akkor meg az lenne egyesek baja, hogy minek kidobni rá ennyi pénzt. Soha nem fogsz tudni olyat venni, amire valaki ne szólna be.
2020. dec. 20. 16:44
17/29 anonim válasza:
Én vettem újonnan is és vettem turiban is. Sztem nem gáz, magamnak is szoktam túrni ezt azt. Mi a cuccok javarészét kaptuk uncsitesótól, a ruhák nagy részét is, úgyhogy kb 80 % ban használt ruhái voltak. Nem bánom, rengeteget spóroltunk. Amin nem spórolok az a játék neki, használtan sose veszek semmit.
2020. dec. 20. 17:48
18/29 anonim válasza:
Őszintén megmondom, nem tudok elképzelni olyan szituációt, amikor nekiállok ilyen szinten részletezni valakinek, hogy mi mennyibe került, amit a gyerekemnek vettem. Olyan már volt, hogy megkérdezték, hol vettem, azt mindig megmondtam, de a "mennyibe került?" kérdésre inkább rámondom, hogy nem emlékszem. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyit költök a gyerekem holmijára.
2020. dec. 20. 19:12
19/29 A kérdező kommentje:
Igen a játékokat kifelejtettem, bár mi még nem vettünk neki, de a nagyszülőktől megkapja az első kis játékait. :)
2020. dec. 20. 19:30
20/29 anonim válasza:
Én megmondanám, hogy éppenhogy a gyereknek spórolok, a jobb felsőoktatásra, mert az is igen drága, de azért mégiscsak jobban hozzájárul a jövőjéhez, mint a hiperszuper kiságy :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!