Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes babás vagyok. Kb...

11 hetes babás vagyok. Kb mennyibe fog majd kerülni, míg megveszek a babónak mindent (nem a legdrágábbat)? Vélemények?

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Olcsó dolgokból is kb 150-200 ezer. Jó lenne ha kapnál innen-onnan.
2008. nov. 26. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ, mit veszel neki. Általában a baráti kör, család is sok mindent ad. Így attól függ végül mi is az, amit ténylegesen meg kell venni. A babakocsi, babaágy, babaülés szokott a legtöbb lenni. Nehéz összeget mondani, mert attól is függ, miből milyet választotok majd! Nyugodtan menjetek el nagy bababoltba, nézelődj a neten, úgy könnyebb kalkulálni! sok sikert!
2008. nov. 26. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem 100.000-ből megállt, mert nagyon sokmindent kaptam. A kiságyat, és a pelenkázó komódot használtan vettem, mindkettő tölgyfa, nagyon masszív, darabja volt 25000, a kád 6000, a pelenkázó szivacs 3000,és a többit a pelus, kisrucik, cumisüveg, ilyesmik tették ki. Nem kell mindent újjonan venni, mert az új áráért jobb mínőséget kapsz használtan. Boldog babavárást! Nekem már minden megvan, csak a baba hiányzik, nem akar kibújni. 39+4 hetes kismama.
2008. nov. 26. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Én is kaptam nagyon sok mindent. Leendő nagypapától babakocsit+mózest+kocsiülést, nagymamától csomó babaruhát, rokonoktól babaágyat+pelenkázót. Leendő keresztmamitól is egy halom ruhácskát.

Féláron találtam a vatera.hu-n légzésfigyelőt + babahordó kengurut (összesen volt kb 18ezer). Ezen kívül én is vettem még néhány ruhácskát, babakádat, orrszívót, cumit, pelenkát, ilyesmit (kb még 15ezer).

Nekem is minden megvan, márcsak a baba hiányzik nekem is :) (38hetes)

Jól körbe kell nézni, a neten nagyon sok mindennek utána tudsz járni, rengeteg bababolt van, érdemes körbenézni!! És nem kell mindenből újat venni, van amiből simán jó a használt is!

2008. nov. 26. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
38%

Én nem kaptam semmit,sajnos nincs rokonsàg,csak én maradtam magamra a pàrommal.

A pàrom dolgozik,én nem.

Nos összeget nem irok,csak annyit,hogy nagyon sok.

Elöszöris:ruhàt még vehetsz hasznàltan is.

De a hasznàlt sem ingyen van.

Baba àgy,baba kocsi kihagyhatatlan,és a legdràgàbb.

Én autohordozot nem veszek,nagyon sok lenne,igy majd buszozok,meg gyaloglok...

Légzésfigyelö nem fontos,viszont én vettem bébi ört,a kettö közül egy jo ha van.

Mérleg szintén nem fontos.

Viszont pelenka temérdeknyi kellesz,és a legolcsobb se olcso ..

Ha nem lesz tejed,vagy allergiàs a pici,akkor bizony a tàpszer se olcso mulatsàg.Nem beszélve az orvosi és gyogyszerköltségekröl,amit elöre nem tudhatsz...

Cumisüveg se kötelezö,de a végén kiderül mindig:jo ha van.

És akkor abbol se egy kell,na jo az nem olyan nagyon dràga....

Segitség nélkül nagyon nehéz,én miota kiderült terhes vagyok,aprajàval veszegetek mindent,màr a 26. hétben tartok,de még igy is hiànyzik a fürdetö cucc,meg babakocsi,babaàgy...

2008. nov. 26. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!