12 hetesen nyitott a külső méhszáj. Pihenésen kívül tudok még valamit tenni?
Sziasztok!
5 hetesen enyhén bevéreztem, kaptam rá gyógyszert és a 10-11ik hétre felszívódott a bevérzés, a méhszáj teljesen zárt volt.
Viszont 12 hetesen egy jóval erősebb bevérzés ijesztett meg minket. Be is fektettek pár napra, most egy másik gyógyszert kaptam. A vérzés megszünt, a gyógyszert szedem és mostmár itthon pihenek. A baba jól van, de a közelében egy elég nagy kiterjedésű bevérzés található és a külső méhszájam nyitott.
Tudok még ezen kívül bármit is tenni, ami megoldható egy 7 és egy 2 éves mellett?
1 hét szigorú pihenés írt elő az orvos, de kontrollra nem hívott. Legközelebb a 18 hetes Uh-ra kell bemennem.
Ha letelik az 1 hét mi az amit nem csinálhatok, és mi az amit igen? Amikor kérdeztem, azt mondta csak, hogy nem érti a kérdést.
Jövőhéten nem tud minden nap itthon lenni a férjem. Sőt szinte majdnem minden nap muszáj délelőtt elmennie. Megfőzni ő megfőz, tehát az most nem gond.
Ha nagyon kell valami akkor apósom 1-2 órára fel tud ugrani, de sokkal többre ő se nagyon. Meg minden apa nélküli nap nem tudja ezt se megoldani. Más segítségem sajnos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!