Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fura kerdes. Szeretkezes utan...

Fura kerdes. Szeretkezes utan nem folyt ki ondo, lehet nyitott a mehszaj es odafolyt?

Figyelt kérdés

Eleg furan hangzik a kerdes, de tegnap este ota ezen gondolkodok.

35 hetes terhes vagyok. Este szeretkeztunk parommal de nem folyt ki semmi utana. Felkeltem az agybol mar akkor szokott de semmi, elmentem pisilni nyomas miatt ilyenkor kijon de akkor se volt semmi.

Utana tettem a fehernemumbe papirt hogy arra folyon ha esetleg csak par perc mulva fog, de azon se volt semmi.

Nem ertem hogy hova tunt 😂

Azon gondolkodok hogy olyan lehetseges hogy valamennyire kinyilt a mehszaj es odafolyt?

Bar ha betudott oda folyni akkor ki is folyna onan is, nem?

2020. okt. 13. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Az esetleg nem jutott az eszedbe, hogy a férjed nem ment el?
2020. okt. 13. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Biztos, hogy nem parolgott el. Mindig kifolyik, olyan nincs, hogy nem jon ki semmi. Szerintem sem ment el a parod... :/
2020. okt. 13. 20:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Elment, ereztem is meg amikor kivette volt is valamennyi rajta de ettol fuggetlenul mindig kiszokott folyni.
2020. okt. 13. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak nagyon kis adagot lött.
2020. okt. 13. 20:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy lehet hogy csak kevesebb volt, de akkor is kelett volna minimalisan legalabb pisiles utan a nyamasra a papiron lennie.
2020. okt. 13. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonoom. Igazabol fogalmam sincs, meg ilyen nem volt ezelott, es elso terhesseg is igy fogalmam sincs hogy ilyen felvetes elofordulhat-e a mehszajal egyaltalan stb.

Mentek a zold pipak.

2020. okt. 13. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy túl sokszor voltatok együtt a napokban és ugye akkor nincs annyi neki Vagy elvolt magában előtte és azért nem volt neki annyi és akkor nem folyik ki. Mi is voltunk màr úgy hogy egy nap kétszer és másodjára nem jött ki nekem semmi pl.
2020. okt. 13. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!