Császáros kismamák, nálatok mi volt az ok, ami miatt a császármetszés mellett döntött az orvos?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 12:41
11/21 anonim válasza:
Köldökzsinór a mellkasán volt keresztben és nem engedte, hogy kinyomjam, a fejét beilleszkedni sem hagyta, annyira szoros volt. A végén már zuhant a szívhangja, így császár lett sajnos.
12/21 anonim válasza:
Csecsemő-fejnyi myoma műtéti eltávolítása a méhemről.Csak programozott császár jöhetett szóba,mert a méhem állapota nem engedi a vajudást,nyomást.Örülök hogy megmaradt a méhem és lehetett babám.Már a kistesó érkezik,ez lesz a második császárom(és az utólsó).26h.kismama
13/21 anonim válasza:
Most megijedtem az aranyeres válaszon. Nekem kisökölnyi évek óta (kint van és körben zöld diónyi mindegyik külön külön) és senki, de senki nem mondta, hogy nem szülhetek természetesen.
Meg is szültem hüvelyi úton, eszükben sem volt senkinek császározni.
14/21 anonim válasza:
Toxémia és téraránytalság miatt. /60 cm 4,5 kg/
15/21 anonim válasza:
Nem jöttek a toló fájások, Pedig teljesen kitágultam, hiába nyomtam lányom meg sem mozdult, na meg azt sem tudtam hová mit hogyan nyomjak, nem volt toló fájásom nem éreztem hogy nyomnom kéne.
16/21 anonim válasza:
26 óra vajúdás után már a kitolási szakasznál tartottunk. Fiam elakadt, a szívverését már szinte nem lehetett hallani. Ekkor vittek műtőbe.
17/21 anonim válasza:
első téraránytalanság + köldökzsinór tekeredés. második babánál: fenyegető hegszétválás
18/21 anonim válasza:
faros volt, a doki nem kockáztatott.
19/21 anonim válasza:
Az én babám végig haránt fekvéses volt, sehogy nem tudták megfordítani, pedig próbálkoztak vele. A hasam hosszában is és vízszintesen is fel lett vágva, nagyon csúnya nagy hegem van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!