Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon lesz ebből baba? Ez még...

Vajon lesz ebből baba? Ez még normális 5+4naposan?

Figyelt kérdés
Voltam szombaton uhn mivel szúrt az oldalam,hogy kizárjuk a méhen kívülit. 4+6naposan petezsák kettős kontúrt láttak viszonylag homályos kép volt. Kérték a héten menjek újra. Ma voltam petezsák jól látjató és elvileg van valami embrió kezdemény fent amit én csak erős jóindulattal tudok annak nevezni, azt mondta a doki "az a szöszmösz ott fent" Tehát akár üres is lehet,ha úgy nézzük, lehet csak meg akart nyugtatni:( mert jövő hétre visszahívott,hoy mindenképp menjek. Szívhang még nincs. A doki azt mondta lehet később fogant. Ma vagyok 5+4napos lehet ennyire korai volt? Vagy elengedhetem a karácsonyi ajándék bejelentését és lehet üres petezsák :( 3. Baba lenne és nagyon várnánk :)

2020. dec. 10. 12:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%
Én is egy 17éves kamasz hisztijének mondanám ezeket a kiírásokat...
2020. dec. 14. 22:22
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyátok a kérdezőt mer mindjárt jól kioktat titeket is😂szánalmas vagy😂
2020. dec. 14. 22:46
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat. Voltam a héten uhn :) volt szívhang szuper élmény volt (ismét)

Kellemes ünnepeket kívánok nektek :)

2020. dec. 20. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!