38+5 hetes kismama vagyok,mennyire normálisak az alábbi tünetek?
Figyelt kérdés
Tegnap óta valami nem stimmel velem,étvágytalan vagyok,rendszertelen mensi görcsök,hasamban szurkálasok,rossz hangulat,és állandó fáradtság. Ma egesznap pihentem,mert egyszerűen semmihez se volt kedvem és erőm sem. Igaz második terhességem,de olyan mintha sosem lettem volna még ilyen helyzetben. 6eve szültem,és már nem emlékszem pontosan mi is volt szülés előtt. Akik szültek már 2x legalább azoknak mik a tapasztalatai,valóban könyebb a második babát meg szülni. Első fiu lett,ő viszonylag hamar meg volt,2oran belül, a mostani lány,vajon ez is gyors meg lesz,vagy a lányok tényleg nehezebben jönnek ki? Kicsit félek is a szüléstől,de közben várom is már nagyon. Szeretnek túl lenni már rajta. Hozzá teszem azt is,hogy Békéscsabán fogok szülni,esetleg van olyan aki mostanában szült ott,ellátna pár infóval? Előre is köszönöm2020. dec. 3. 17:46
1/3 A kérdező kommentje:
Ma volt egyszer Hígabb székletem,nem tudom jelent e valamit
2020. dec. 3. 17:47
2/3 anonim válasza:
Normális.
Front van. Jóslófájásaid vannak. Finishben vagy már. Ennyi
3/3 anonim válasza:
Én 8 év után szültem újra. A fiamat 6 óra alatt szültem anno, most a kislányomat burokrepesztéstől számítva 2 óra alatt, szóval könnyebb volt. A tüneteid normálisak, a végén már nekem sem volt semmihez kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!