Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon lesz ebből baba? Ez még...

Vajon lesz ebből baba? Ez még normális 5+4naposan?

Figyelt kérdés
Voltam szombaton uhn mivel szúrt az oldalam,hogy kizárjuk a méhen kívülit. 4+6naposan petezsák kettős kontúrt láttak viszonylag homályos kép volt. Kérték a héten menjek újra. Ma voltam petezsák jól látjató és elvileg van valami embrió kezdemény fent amit én csak erős jóindulattal tudok annak nevezni, azt mondta a doki "az a szöszmösz ott fent" Tehát akár üres is lehet,ha úgy nézzük, lehet csak meg akart nyugtatni:( mert jövő hétre visszahívott,hoy mindenképp menjek. Szívhang még nincs. A doki azt mondta lehet később fogant. Ma vagyok 5+4napos lehet ennyire korai volt? Vagy elengedhetem a karácsonyi ajándék bejelentését és lehet üres petezsák :( 3. Baba lenne és nagyon várnánk :)

2020. dec. 10. 12:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5hét 6naposan voltam megállapításon, csak petezsák volt. Rá 1 hétre visszarendeltek, akkor lettem volna 6+6. Még mindig csak üres petezsák volt. Ismét 1hét mulva vissza, annyi esélyt még kaptunk, de sajnos akkor is üres volt. Rá 1 hétre, kerek 9hetesen egy missed ab-om volt. Művi befejezés, mert nem indult be magától a vetélés.
2020. dec. 10. 14:23
 12/23 A kérdező kommentje:
6-8valaszoló, 20 hetesen,hogy lehet,hogy nem látszik rajtad? 😳 én annyi voltam amikor volt az esküvőnk az első gyerekkel és már akkor nagy volt. Ott már 20 hetesen nekem csúnya lett volna letagadni, de már 4 hónaposan is boven latszott. 55kg vagyok, tehát a 3. Kb 12 hetesen már látszani fog vagy előbb:) azert mondtam,hogy kb szó nelkul is rá fognak jonni, ha mondom, ha nem. Remelem osszeszedi magat es latszódno fog a jovo hetin :)
2020. dec. 10. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:

12hetesen mondtam el,lehet kicai erthetetlenul irtam bocsi😄

Egyebkent talan talan most kezd latszodni🙄3kilot szedtem csak fel,61kilo voltam most vagyok 63,8🙈nagyon hanyos voltam/vagyok ugyh nekem meg most se jonenek ra plane h tél van beoltozok😂

2020. dec. 10. 15:41
 14/23 A kérdező kommentje:
Ja nekem sose volt semmi bajom, ellenben majdnem elvereztem az elso szules utan a 2.nal amnyon szalag volt egy darabig majd iszonyat sok magzatvíz,levegot alig kaptam. en nem csodalkozok semmin se. Karacsonyi ajandeknak csak petezsak lesz amilyen szerencses vagyok.
2020. dec. 10. 15:53
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem most azt mondta az orvosom, hogy 5+4-en lett volna időpont, inkább ne menjek, még valszeg úgyse látna semmit, a következő lehetőség az ünnepek miatt 8+4, menjek akkor csak.

Szóval valszeg simán tök jó, csak nagyon korai volt még. (Első gyerekkel is 7+3-on voltam először dokinál.)

2020. dec. 10. 18:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nagyon szeretnéd, akkor mondd el, de ne karácsonykor.

Meséld anyukádnak, hogy mi a helyzet és még bármi lehet. Anno én is így tettem.

Pozitív teszt, felhívtam mostohaanyámat, elmondtam neki mi a helyzet.

Első vizsgálat, semmi se látszott (elvileg 6 hetesen). Még petezsák sem. Ekkor is felhívtam és elmondtam, hogy lehet, hogy nem lesz itt baba, ismét.

Második vizsgálat, elvileg 8 hetesen, 6 hetesnek megfelelő méretű embrió szívhanggal. Azóta is minden rendben van :)

2020. dec. 11. 00:31
 17/23 A kérdező kommentje:
Oké koszonom, de ha lehet akadjunk le erről a témáról,hogy ki mikor közli a családtagjaival :) ha lehet én dönteném el 30 évesen,hogy kinek mit nondok el ^^' a kérdés az volt,hogy 5+4 naposan mi a normális egy terhességnél az uh alapján :) köszi
2020. dec. 11. 10:34
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy semmi az tuti😂Kit erdekel hogy hany eves vagy es te dontod el?30evesen tud ra a valaszt es ne it kerdezoskodj akkor...kerdel valamit,senki roszbol nem mond neked semmit aztan meg kioktatoan irsz..
2020. dec. 11. 12:59
 19/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó a kérdés az ultrahanggal volt,hogy vajon ez normális e. Nem úgy szólt a kérdés,hogy elmondjam e. Hidd el azt nem itt tenném fel xD Tehát igen kioktatóan írok mert nem a kérdésre válaszolt az illető és te se. kutya nem kérdezte, hogy "szerintetek elmondjam?" Én se dumálok bele más életébe,hogy figyi ne mondd még el. Aztán elmondom,hogy örülök,hogy addig kibírom és meg jön a valasz rá, hogy de figyi én a helyedben akkor se mondanám el -> szerintem ez iszonyat idegesítő beledumálni más dolgába. És a valaszok fele abból áll,hogy ne mondd el. Kérdeztem? Nem :)

Akik nornálisan válaszoltak azoknak, köszi, pacsi :)

2020. dec. 14. 21:37
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
Bkztos 30 eves vagy,raadasul csaladanya? Elegge gyerekesen viselkedsz. 😅
2020. dec. 14. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!