Vajon lesz ebből baba? Ez még normális 5+4naposan?
12hetesen mondtam el,lehet kicai erthetetlenul irtam bocsi😄
Egyebkent talan talan most kezd latszodni🙄3kilot szedtem csak fel,61kilo voltam most vagyok 63,8🙈nagyon hanyos voltam/vagyok ugyh nekem meg most se jonenek ra plane h tél van beoltozok😂
Nekem most azt mondta az orvosom, hogy 5+4-en lett volna időpont, inkább ne menjek, még valszeg úgyse látna semmit, a következő lehetőség az ünnepek miatt 8+4, menjek akkor csak.
Szóval valszeg simán tök jó, csak nagyon korai volt még. (Első gyerekkel is 7+3-on voltam először dokinál.)
Ha nagyon nagyon szeretnéd, akkor mondd el, de ne karácsonykor.
Meséld anyukádnak, hogy mi a helyzet és még bármi lehet. Anno én is így tettem.
Pozitív teszt, felhívtam mostohaanyámat, elmondtam neki mi a helyzet.
Első vizsgálat, semmi se látszott (elvileg 6 hetesen). Még petezsák sem. Ekkor is felhívtam és elmondtam, hogy lehet, hogy nem lesz itt baba, ismét.
Második vizsgálat, elvileg 8 hetesen, 6 hetesnek megfelelő méretű embrió szívhanggal. Azóta is minden rendben van :)
Kedves utolsó a kérdés az ultrahanggal volt,hogy vajon ez normális e. Nem úgy szólt a kérdés,hogy elmondjam e. Hidd el azt nem itt tenném fel xD Tehát igen kioktatóan írok mert nem a kérdésre válaszolt az illető és te se. kutya nem kérdezte, hogy "szerintetek elmondjam?" Én se dumálok bele más életébe,hogy figyi ne mondd még el. Aztán elmondom,hogy örülök,hogy addig kibírom és meg jön a valasz rá, hogy de figyi én a helyedben akkor se mondanám el -> szerintem ez iszonyat idegesítő beledumálni más dolgába. És a valaszok fele abból áll,hogy ne mondd el. Kérdeztem? Nem :)
Akik nornálisan válaszoltak azoknak, köszi, pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!