Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » X-EPIL terhességi tesztnél...

X-EPIL terhességi tesztnél kérnék segítséget. Most ez mi, csináljak újat?

Figyelt kérdés

Mind a (C) Kontroll rész, mind a (T) Teszt rész kapott egy ilyen halvány rózsaszínes színt. Tudom, ezzel nem kell foglalkozni. A leírásban az volt, hogy a C részben meg kell jelennie egy csíknak, ami azt jelzi, hogy mindent jól csináltam. De nekem ott nem lett egy csík sem, és így lett negatív tesztem.

Valamit elronthattam? Ez nagy hiba, lehet az oka?: Ugye 10mp-ig kell a vizeletbe tartani maximum a MAX jelzésű vonalig. Én viszont olyan izgatott voltam, hogy véletlenül pár pillanatra kikaptam (beremegett a kezem), de kb. ennyivel tovább tartottam végül benne.

A havim még azóta sem jött meg, ami a maival már 5 nap késést jelent, egyértelmű jelek nincsenek. Vagyis amik vannak, azt is jelenthetik, hogy meg fog jönni, de akkor mikor(?).

2010. aug. 12. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél új tesztet, csak akkor lehetsz biztos. Nekem az XEpil jó volt, működött. Esetleg most vegyél más típust. A DM-ben van annyi féle! Majd írd meg, hogy mi lett.
2010. aug. 12. 07:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Az X-EPIL-bne két teszt van (legalábbis amit én vettem, abban), akkor majd holnap, vagy holnap után reggel megcsinálom.

Köszi!

2010. aug. 12. 08:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Ja, majd megírom mi lett az új eredmény.

Amúgy a C részben is határozottan látszódnia kellett volna egy csíknak, igaz?

2010. aug. 12. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen... az ilyen típusú tesztek úgy működnek, hogy vizeletbe mártod vagy vizeletsugárba tartod (tesztje válogatja, hogyan kell csinálni), aztán vársz... először jelenik meg a C-részben a kontroll csík, ami azt jelzi, hogy a teszt működik, aztán ha baba van a dologban, akkor a T-részen is előbukkan az a bizonyos 2. csíkocska :-)

Mivel neked a C-részben nem volt csík, elképzelhető, hogy hibás a teszt. Csinálj másikat.

2010. aug. 12. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
na??? teszteltél azóta????írj!
2010. aug. 13. 07:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, de hasonlóan jártam:

Miután letelt az előírt 3 perc még mindig nem volt csík a C részen; amúgy meg egy negatív. A múltkorinál megnéztem jobbra-balra mozgatva, hogy hol lenne a másik csík. Hát most a kontroll rész nem elszíneződött csíkját kerestem első sorban. Megvolt, de egy árnyalatnyi színe sem, viszont a T részben nem találtam a 2. csíknak még a helyét sem.

Amúgy úgy néz ki nem lesz szükség újabb tesztre, mert ma reggel mikor megtöröltem magam a WC-papírral, "gyanus folt" jelentkezett rajta. :/ :(

2010. aug. 14. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!