Van aki németországban terhes, és ott szül majd?
Lennének kérdéseim, a folyamat végéig. Nem tudom kinek van kedve segiteni. Mit miért, mikor, érdemes-e?, stb? Köszi
Jó lenne ha vkire ráirhatnék ha nem tudom mi hogy mükodik stb.
Most majdnem 6 hetes vagyok. 3 vizsgálatot nem áll a tb, kértem, bár nem tudom érdemes volt-e vagy felesleges.
Tsh - az vmi pajzsmirigyvizsgálat, nem gondolom rossznak
Toxoplasmose-nem tudom kik azok akik kérik v. érdemes-e
Cytomegalie-nem nagyon tudom mi ez. De azt mondta doki h első babánál ne sporoljak.. 🤔
Másik. Szerintetek meddig kell dolgozni? Szeretem a munkám, de szivesebben készülnék fel itthon testileg, lelkileg, meg a babaszobát is be kell rendezni.
Kaptam beschaftigungsverbot papirt, de még egy picit szeretnék dolgozni. Mi van ha otthagyom a munkát és nem fogok elég pénzt kapni? A papirt ő ajánlotta 7euroért de azt mondta egészseges vagyok. Táppénzre ezért nem irhat ki, de akkor mégis honnan kapnék pénzt? Nem mertem ott kérdezgetni, értetlenkedni.
Beschäftigungsverbot alatt az eddigi fizetesed 100%at kapod. Én is kapom még a műszak potlekokat is, és otthon voltam végig. Bár nekem indokolt volt.
Én mind a három vizsgálatot megcsinaltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!