Ez mit jelent? Sziasztok! Németországban lettem terhes, és a 19-20 héten organscreening-et csináltak. A kiskönyvben ez áll: Darstellbarkeit des Kleinhirns : ja Aggódok hogy valami baj lehet.
Német tudásom alapján annyit jelent, hogy látható a kisagy, vagyis nincs semmi probléma.
A többire nem tudok válaszolni, itthon élek.
Èn németországban szültem két gyereket.
De nem értem ezt miért nem a dokiddal beszélted meg? Ott csinálja az Uh mondja mit lát, és ott lehet kérdezni.
De ez Darstellbarkeit des Kleinhirns tényleg annyit jelent, hogy a kisagy látható. Ha aggodsz akkor miért nem hívod fel, hogy nem érted ezt...
Nekem olyan volt egyszer, hogy a doki elfelejtette mondani, hogy ellenanyagot termel a szervezetem, és csak az volt fura, hogy az aszisztens csinált egy plussz idöpontot köv hétre vérvételre. Elöször azt hittem ez totál normál, de láttam otthon a kiskönyvben, hogy ellenanyagot termelek. Ìgy rögtön hívtam a dokit, hogy ez most micsoda...
Ez egy fontos megállapítás a 20. SSW táján. Organscreen-en kiderül bármilyen szervi rendellenesség, elmaradottság.
Nálad e tekintetben nincs min aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!