Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy 8 hetes...

Lehetséges hogy 8 hetes terhességet ne vegyen észre az orvos?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehetséges hogy 8 hetesen hüvelyi uh-n az orvos ne vegye észre a terhességet? Azt mondta elvileg a héten kellene megjönnie de nem értem a melleim iszonyatosan fájnak tudom lehet pms is de nekem nem szoktak fájni. Leginkább akkor fájnak ha háton fekvésből felállok. A 8 hét az biztos mivel egy aktusból számolható.

2020. dec. 8. 22:54
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Csak megijeszt hogy miért fájnak akkor a melleim
2020. dec. 8. 23:47
 12/42 anonim ***** válasza:
84%
Felmerülhet méhen kívüli terhesség, azt nem könnyű UH-n észrevenni. De ha a terhességi teszt negatív, akkor nem valószínű.
2020. dec. 8. 23:52
 13/42 A kérdező kommentje:

Igazság szerint már 3 orvosnál is voltam

Mikor 6 hetes lettem volna csináltak hasi uh-t aztán azt nem tartottam elégnek elmentem magánnőgyógyászhoz még akkor csinált hüvelyi uh-t azt mondta nincs semmi

Aztán előző héten is voltam megint egy másik magánnőgyógyásznál ő is hasi uh-t csinált meg kézzel is megnézte ő is azt mondta terhesség gyanuja nincs

2020. dec. 8. 23:57
 14/42 A kérdező kommentje:

Bocsánat a haramdik orvos nem hasi hanem hüvelyi uh-t csinált*

Szóval egy hasi uh és kettő hüvelyi

2020. dec. 9. 00:02
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Szóval jól értem, hogy van 8 negatív teszted, voltál 3 orvosnál, akik mind ráerősítettek arra, hogy nem vagy terhes, és te mindezek ellenére meg vagy róla győződve, hogy az vagy, mert fáj a melled felállás közben? Google-ben rákeresve biztos vagyok benne, hogy 2 perc alatt legalább 10 másik lehetséges okot találnál a mellfájdalomra.

Ha ennyire parázol, akkor ne élj nemi életet.

És legközelebb felesleges pénzszórás helyett menj el HCG vérvételre, annál pontosabb eredményt egy UH sem fog adni.

2020. dec. 9. 02:27
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi a faxom? Te hót hülye vagy!
2020. dec. 9. 06:15
 17/42 A kérdező kommentje:
Ma megyek vérvételre csak attól tartok már későn fogok rájönni az eredményre..mivan akkor ha orvosi mulasztás miatt csúszok ki a 11 hét 6 napból? Csak mért én időben voltám orvosoknál méghozzá nem is egynél. 3-nál.
2020. dec. 9. 07:21
 18/42 A kérdező kommentje:
És mind a 3 rohadt lapomom az szerepel hogy nincs terhességre utaló jel
2020. dec. 9. 07:24
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy ezt írom, de te rossz orvosnál voltál...pszichológust kell felkeresned, mert amit csinálsz az több mint aggasztó. Ez már nem az első kérdésed a témával kapcsolatban. Hány éve is rettegsz, hogy terhes vagy??

Ezzel kéne foglalkoznod.

2020. dec. 9. 07:51
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Orvosi mulasztás esetén 18 hét a határidő...

Egyébként 100% hogy nem vagy terhes

2020. dec. 9. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!