Lehetséges hogy 8 hetes terhességet ne vegyen észre az orvos?
Igazság szerint már 3 orvosnál is voltam
Mikor 6 hetes lettem volna csináltak hasi uh-t aztán azt nem tartottam elégnek elmentem magánnőgyógyászhoz még akkor csinált hüvelyi uh-t azt mondta nincs semmi
Aztán előző héten is voltam megint egy másik magánnőgyógyásznál ő is hasi uh-t csinált meg kézzel is megnézte ő is azt mondta terhesség gyanuja nincs
Bocsánat a haramdik orvos nem hasi hanem hüvelyi uh-t csinált*
Szóval egy hasi uh és kettő hüvelyi
Szóval jól értem, hogy van 8 negatív teszted, voltál 3 orvosnál, akik mind ráerősítettek arra, hogy nem vagy terhes, és te mindezek ellenére meg vagy róla győződve, hogy az vagy, mert fáj a melled felállás közben? Google-ben rákeresve biztos vagyok benne, hogy 2 perc alatt legalább 10 másik lehetséges okot találnál a mellfájdalomra.
Ha ennyire parázol, akkor ne élj nemi életet.
És legközelebb felesleges pénzszórás helyett menj el HCG vérvételre, annál pontosabb eredményt egy UH sem fog adni.
Bocs, hogy ezt írom, de te rossz orvosnál voltál...pszichológust kell felkeresned, mert amit csinálsz az több mint aggasztó. Ez már nem az első kérdésed a témával kapcsolatban. Hány éve is rettegsz, hogy terhes vagy??
Ezzel kéne foglalkoznod.
Orvosi mulasztás esetén 18 hét a határidő...
Egyébként 100% hogy nem vagy terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!