Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami, aki 13...

Van itt olyan kismami, aki 13 hetesen érezte a babáját?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, hátha volt már valaki :)
2010. aug. 11. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves 20.15

Ne ijedj meg,én pont úgy vagyok vele mint Te!

14.héttől érzem és volt,hogy aztán 3 napig semmit.Utána megint éreztem és most ismét nem.A doktornőm szerint ez ilyenkor teljesen normális,sőt még nagyon érezni se kellene ebben az időben.26,-án megyek a 18.heti uh-ra és már nagyon várom,hogy lássam :)Holnap meghallgatom szívhanghallgatóval és megírom az eredményt,hogy Te is megnyugodjál.Minden jót és ne idegeskedj! :)

17 hkm

2010. aug. 18. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Az elsőt 16 hetesen éreztem előszőr a másodikat én is 13 hetesen!
2010. aug. 18. 22:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves 20.15

Meghallgattam és minden rendben,pedig ma nem is éreztem.

Nálad sincs semmi gond!!!!

Üdv:17hkm

2010. aug. 19. 11:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves 20.32-es mit jár a szád?Én ugyan ebben a cipőben jártam és képzeld el.hogy semmi baja!!Nem kell a frászt ráhozni,Te vész madár!!Ennyi idősen nem rendszeresek a mozgások!!!Mozog is ő csak lehet nem olyan erősek,nem érik a hasfalat.
2010. aug. 19. 13:13
 15/17 anonim ***** válasza:
20;15-nek. 12 hetes vagyok, masodik baba. tegnap en is vereztem es mento vitt a korhazba. megvizsgaltak es az uh alapjan a baba jol van. lattam mozogni es a keze laba egyfolytaba mozgott az uh alatt, amibol en semmit nem ereztem. de amugy erzem pl most is. de vannak napok amikor csendes es nem olyan erosen mozog igy nem erzem mert meg kicsike.jovohetre visszahivtak hu-ra. remelem nem lesz semmi gond! egeszseges babavarast mindenkinek!!
2010. aug. 19. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:
A tegnap este 20:15-ös válaszoló vagyok. Ma voltam dokinál, mert már második napja hánytam s elég gyenge voltam. Rákérdeztem arra is, hogy csinálnának-e egy ismételt uh-t, mert nem érzem a baba mozgását. Annyit mondtak, hogy 13 hetesen tuti nem a magzatot éreztem, az csak bélmozgás, s még nem is kéne éreznem. Most vagyok 17+2 hetes. Meghallgatták a szívhangját, minden rendben van, s megnyugtattak, ilyenkor mg nem azt érezzük. Azt nem mondták mikortól fogjuk érezni a magzat mozgást. Uh-t nem csináltak.
2010. aug. 19. 23:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves 20.15

Tegnap este nekem úgy kinyomta magát,hogy a párom is látta.Nagyon jó érzés és tuti,hogy nem a belem hanem a baba.

CU-s vagyok így tudom,hogy nem a bél volt.

Örülök,hogy minden rendben veletek!

17+4 km

2010. aug. 20. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!