Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van akkor, ha egy terhes...

Mi van akkor, ha egy terhes kismama egész terhessége alatt napi 1-2 szál cigit?

Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 19:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

Istenem ez a sok ősanya...

Senki nem rossz anya aki 1-2szál cigit elszív. Gondolom ti ugyan úgy ettetek cukrot, fehér lisztet és nem csak egészséges kajákat ettetek, amik ugyan úgy mérgezik a magzatot! Nem is beszélve a boltban vásárolt húsokról, felvágottakról...Kicsit gondolkozni kellene.. sok okos..

2020. dec. 2. 13:37
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Koraszülést, fejletlenséget mindenképpen okozhat.

A nikotint nem tudom pontosan, de sok függőséget okozó anyag (drog) azt okozza, hogy a baba már függőséggel születik.

És nem, nem ugyanúgy mérgezi a magzatot az egészségtelen étkezés, meg a dohányzás; utóbbi nyilvánvalóan ezerszer jobban. Ezt nem is tudom, honnan vette az előző válaszoló.

2020. dec. 2. 13:57
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

11!

Mekkora hülyeséget írtál!!!!

2020. dec. 2. 14:02
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
11 te komolyan úgy gondolod hogy a cukor meg a fehér Liszt egyenértékű a cigivel???? Ez nem az ősanyaságról szól hanem alapnak kene lenni hogy nem kockáztatom meg a saját hulyesegemert hogy (legroszabb esetben ) fogyatékos legyen a gyermekem...
2020. dec. 2. 14:36
 15/20 anonim ***** válasza:
27%

Nem, nem eszek finomított szénhidrátot. Szerencsére a húst a család ,,termeli ki", úgyhogy tudjuk mit eszünk. Üdítőt már vagy 3 éve nem ittam. Ja, és nem cigizek. Ja, és nem vagyok ősanya, csak felelőtlen szmótyó se.

2020. dec. 2. 14:50
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Nem ez volt a kérdés ! Senkit nem érdekel hogy eszel e szénhidrátot vagy hogy iszol-e üdítőt !🤦🏼‍♀️
2020. dec. 2. 15:34
 17/20 anonim ***** válasza:
43%

16. Akkor elmondom még egyszer ;) Lehet, hogy kettyent lesz a gyereke, vagy az is lehet, hogy nem. A kérdésre válaszolva. 😊

Mikor már nem tudnak mást bevágni, néhányan jönnek a ,,nem ez volt a kérdéssel". A kérdező se a cigi és a cukor összehasonlításáról kérdezett.

2020. dec. 2. 18:56
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Az a nő aki nem tudja letenni a cigit a gyermeke egészségéért az megerdemli hogy el is vetéljen
2020. dec. 2. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem sem érdemel az gyereket, aki nem tud lemondani a cigarettáról. Mondom ezt úgy, hogy terhesség előtt dohányoztam...

Dehát sajnos vannak ilyen lelkiszegény szar emberek.

2020. dec. 3. 18:58
 20/20 anonim ***** válasza:
64%
Fele fele valakinek cigitől koraszülés,beteg baba lesz,valakik szülésig dohányzik és babának baja sincs
2020. dec. 7. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!