Mi van akkor, ha egy terhes kismama egész terhessége alatt napi 1-2 szál cigit?
Istenem ez a sok ősanya...
Senki nem rossz anya aki 1-2szál cigit elszív. Gondolom ti ugyan úgy ettetek cukrot, fehér lisztet és nem csak egészséges kajákat ettetek, amik ugyan úgy mérgezik a magzatot! Nem is beszélve a boltban vásárolt húsokról, felvágottakról...Kicsit gondolkozni kellene.. sok okos..
Koraszülést, fejletlenséget mindenképpen okozhat.
A nikotint nem tudom pontosan, de sok függőséget okozó anyag (drog) azt okozza, hogy a baba már függőséggel születik.
És nem, nem ugyanúgy mérgezi a magzatot az egészségtelen étkezés, meg a dohányzás; utóbbi nyilvánvalóan ezerszer jobban. Ezt nem is tudom, honnan vette az előző válaszoló.
11!
Mekkora hülyeséget írtál!!!!
Nem, nem eszek finomított szénhidrátot. Szerencsére a húst a család ,,termeli ki", úgyhogy tudjuk mit eszünk. Üdítőt már vagy 3 éve nem ittam. Ja, és nem cigizek. Ja, és nem vagyok ősanya, csak felelőtlen szmótyó se.
16. Akkor elmondom még egyszer ;) Lehet, hogy kettyent lesz a gyereke, vagy az is lehet, hogy nem. A kérdésre válaszolva. 😊
Mikor már nem tudnak mást bevágni, néhányan jönnek a ,,nem ez volt a kérdéssel". A kérdező se a cigi és a cukor összehasonlításáról kérdezett.
Szerintem sem érdemel az gyereket, aki nem tud lemondani a cigarettáról. Mondom ezt úgy, hogy terhesség előtt dohányoztam...
Dehát sajnos vannak ilyen lelkiszegény szar emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!