23 hetes terhesen 1000km auto utazás?
Jelenleg kulfoldon elek. Szeretnenk hazamenni az unnepekre, de kicsit felek a hosszu uttol. Ti bevalalnatok?
Az a baj h nem birok sokaig ulni...arra gondoltam ha nagyon nem fogok birni ulni hatul lefekszem😂
Jovohéten megyek az orvoshoz, termeszetesen ott is rakerdezek😊 De kivancsi lennek a ti valaszotokra is...esetleg tapasztalatok? Elore is koszi a valaszokat😊
Hát nem lesz egy kellemes út, de akarat kérdése
Vigyél magaddal figyelem elterelőt
12-14 óra kb.
Kicsit azert is tartok tole, mert mikor legutobb voltunk 6-7 hetes voltam es mire visszaertunk barnaztam 3 napig, elmentem ugyeletre,de nem tudtak mitol lehet...nem kaptam ra semmit, masnapra elis mult.
Elvileg éppen ez az az idöszak, amikor a legkevesebb probléma van a terhességgel.
Próbáld megoldani, hogy gyakrabban álljatok meg, ilyenkor kicsit mozgasd át magad, akkor jobban birod az utat.
AZ ülésen lefeködni tilos, mert - amellett, hogy szabálytalan - igencsak veszélyes lehet. Jobb, ha az anyósülésen ülsz, akkor az ülést hátra tudod dönteni úgy, hoyg közben mégis be vagy csatolva.
Én nem vállalnám.
Én is azt hittem, hogy a második trimeszter a legjobb. Hát 23 hetesen bekerültem a kórházba és csak babával mehetek haza.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!