Befeküdhetek egy kád meleg vízbe?
Figyelt kérdés
40+1 vagyok, tökéletes eredményeink voltak a tegnapi vizsgálaton, így kaptunk hétfőig "haladékot", hátha megindul a kisfiam. Hajnalban is erős görcsre ébredtem, keményedtem is sokszor, de sajnos soha sem erősödik, se nem rendszereződik. Kicsit már feszült vagyok emiatt és türelmetlen is, arra gondoltam jól esne egy kis relax a kádban, halk zene, talán picit ellazítana, mert tudat alatt frusztrál az indítás gondolata. A nyákdugó igazából nem tudom távozott e, eddig 2x láttam zselészerű fehér anyagot a papíron, de nem volt nagy mennyiség. A méhszáj zárt volt tegnap, csak fel van puhulva..2020. nov. 24. 11:38
11/11 anonim válasza:
fürödhetsz normális meleg vizbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!