Jobb vagy rosszabb volt a terhesség annál mint amit mielőtt teherbe estél gondoltál milyen lesz terhesnek lenni?
Én még csak 30 hetes vagyok, de nekem sokkal jobb. Nekem mindig mindenki a negatívumokat mesélte, hogy meghízok, férjmnek nem fogok tetszeni, nehéz lesz a gyerek, stb.
Tényleg vannak rossz részek, pl. az első trimeszterben nekem folyamatos hányingerem volt a 14. hétig, de ezzel azért együtt lehet élni, illetve az sem kellemes, hogy a fejfájásomra nem vehetek be akármilyen gyógyszert, de ezek számomra inkább kényelmetlenségek, mint valódi problémák. Illetve néha vannak depisebb napjaim, ami a hormonoknak köszönhető de azért túl lehet élni.
Cserébe nem hogy nem híztam, hanem lefogytam, a férjem rendszeresen hangoztatja, hogy milyen "cuki kismama" vagyok, és amit nekem korábban senki nem mondott el, hogy mennyire jó érzés érezni a baba mozgását, meg játszani vele így hasfalon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!