Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális? Első vizsgálat...

Ez normális? Első vizsgálat és a doki semmit nem kérdezett. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Naptár szerint ma vagyok 9 hetes, ma mentünk először dokihoz, erre megkérdezni hogy mi baj, meg hogy és akkor most szeretném hogy megvizsgáljon?! Ez normális sztk rendelőben? Aztán SEMMIT nem kérdezett, nem mért vérnyomást, se súlyt, se semmit, csak UH-t csinált meg elküldött védőnőhöz... eléggé kiakadtunk.
2010. aug. 10. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Először nekem is fura volt, hogy a dokim nem kérdezett/mondott semmit. Aztán magamtól rájöttem, hogy ez (szerintük) a védőnő dolga..
2010. aug. 10. 20:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is az Örsre jártam, szóval dettó mint az előző!
2010. aug. 10. 20:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, mármint dettó mint a 20:16-os!
2010. aug. 10. 20:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát adott levelet a védőnőhöz, meg labor beutalót, és elmondta, hogy 4 hté múlva menjek genetikai UH-ra,ahova nem kell beutalo.... 12.ker.,jános kórház. De nem kérdezett semmit, csak azt hogy "és most azt akarja, hogy megvizsgáljam?" kicsit vicces volt. szóval akkor laboreredménnyel megyek majd védőnénihez valamikor, remélem ott jobb élmény lesz.
2010. aug. 10. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:

nekem is csak uh-t csinált, még védőnőhöz se küldött. ez XI. ker sztk.

off: ugyanaz volt a mérete mint neked 16,6 mm, nekem 8+1 hetesnek írta, pedig valójában (mert tudom a fogantatás napját) csak 7+5 volt aznap. szóval a méretet veszik alapul a kor becslésénél.

2010. aug. 11. 11:36
 16/17 anonim ***** válasza:

11:36 vagyok

de ez az "akarja, hogy megvizsgáljam" tényleg vicces. az előbbivel meg csak azt akartam írni, hogy máshol sem viszik túlzásba a vizsgálatokat, meg az infoval ellátását a kismamáknak

2010. aug. 11. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk csinálnak ilyenkor belső vizsgálatot, hüvelyi UH-t és rákszűrést is és felveszik az anamnézist (előző terhesség, első menstruáció, utolsó, stb.). Vérnyomást és súlyt csak a védőnő mér. "Szeretné, hogy megvizsgáljam?" Hát ez vicc... Mondjuk nekem hajnal 4-kor kérdezte a szülészeten a szülésznő, mikor bementünk 3 perces fájásokkal, hogy miért jöttem? A párom mondta, hogy minek jön az ember hajnal 4-kor a szülészetre, hát egy kiló paradicsomot kérünk... :)
2010. aug. 11. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!