Ez normális? Első vizsgálat és a doki semmit nem kérdezett. Bővebben lent.
Érdekes az biztos, lehet, hogy inkább másikhoz kéne járnod, ha van másik doki is ott, még nem késő váltani! Azt mondjuk megfigyeltem már, hogy sok orvos eléggé ilyen tud lenni a koraterhes kismamákkal, na de az a minimum szerintem, hogy súlyt meg vérnyomást mér. Egyébként lehet azért nem mért meg semmit, mert hogy majd a védőnő megméri, de hát az én dokim mindig megméri ezeket hiába, hogy a védőnő is méri és az én dokim is Sztk-s. Hát szóval szerintem válts dokit.
Boldog Babavárást!
Nálunk(örs vezért tere sztk) a terhesgondozás menete:
Első alkalommal megy az anyuka, mondja miért megy. Nálunk kérik a menzi dátumát. Ha van UHs orvos akkor csinálnak uht is, ha nincs akkor visszarendelnek egy olyan napra.
A doki, ekkor csak megvizsgál, ír egy leletet, hogy terhes vagy. A szomszéd szobában van a terhes rendelés. Ott van egy asszisztens, akinek az a feladata, hogy mérjen súlyt, vérnyomást 36.héttől ctgt csinálja, adja a beutalókat, vezesse a kiskönyvet, terheskartont. És van külön a védőnői szolgálat akihez szintén havonta megyünk.
Havonta megyünk a terhesrendelésre beutalóért, majd a leletekkel vissza, meg vizsgálatra az orvoshoz, nekem a második terhességem, havonta vizsgál a jelenlegi dokim, az első orvos csak 2szer nézet meg.
A terhesrendelésre külön időpontot kell kérni nálunk, sőt a kismama onnantól kezdve csak a terhesrendelésen keresztül mehet nőgyógyászhoz, komoly gonddal azonnal, pattanással a popsin váratnak egy kicsit, ha nem tűr halasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!