Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik terhesség előtt vékonyak...

Akik terhesség előtt vékonyak voltak! Terhesen milyen ruhákat vesztek fel?

Figyelt kérdés

Nekem terhesség előtt pille súlyom volt. Xs és S-es az összes ruhám. A pocim meg csak úgy növekszik. Egyenlőre még beleférek az S-es ruhaimba de nem fognak azok kinyulni? Ti milyen ruhákat hordtok? A közelemben nincs kismama ruhabolt. Ami van :Kínai, takko, c&a, new yorker, kik

Tudom, tudom, ez legyen a legnagyobb bajom. Illetve örüljek, hogy terhes vagyok.. (örülök is, nagyon megváratott bennünket a kis törpe)

2020. nov. 15. 12:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

En cicagatyat hordok most oversize pulcsikkal. ( szerencsere xs es meretemmel is imadtam a nagyon nagy polokat felsoket)

Nekem teljesen megfelel es kenyelmes.

Nekem nagyobb gondom a cipovel van mert vizesedik a labam.

De en 39 hetbe vagyok ilyenkor ez mar gyakori.

2020. nov. 15. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt nagy a hasam sem így beleértem a ruhaimba végig. De Lidl-ben szoktak lenni jó kismama pólók/ruhák/pulcsik amik hasnal bővítettek.
2020. nov. 15. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Terhességem nagy része nyáron zajlott, akkor nyári, lenge ruhákat. Az utolsó 2.5 hónap esett az őszi időkre. Hordtam kismama farmert, magas derekú cicanadrágot,volt pár gumis derekú nadrágom a terhesség előttről, azok is mind jók voltak, nagyobb (hosszabb) pólókat, mert kivagyok attól, hogy valakinek kilóg a hasa alja a felsőből, one size pulcsikat. Kabátot is simán felvettem úgy, hogy nem tudtam begombolni. Ameddig az idő engedte addig bebújós cipőkbe jártam, aztán lehetőleg bebújós csizmában. 10 kilót híztam...java részt csak hasra.
2020. nov. 15. 15:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Kismama nadrág + c&a basic felső, kardigán, pulcsi (sok színválaszték szokott lenni).

Nekem a lidl legkisebb mérete (36-os) nagy rám, de ott is vannak csini felsők.

Januári a baba, így 1-2 felsőt vettem. A kabátom (szövetkabát) végig jó volt rám.

2020. nov. 16. 00:14
 15/17 anonim ***** válasza:
vásárol gumis ruhákat,kimenőseket,otthon mindegy mi van rajtad terhesen és csak hasad nöl meg,többi vékony marad
2020. nov. 16. 14:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért kell itt is lepontozni a válaszokat? Mindenki a kérdésre válaszolt...
2020. nov. 16. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom én is csak néztem mi rosszat írtam. Ezen az oldalon már nincs hasznos válasz többnyire :D
2020. nov. 16. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!