Akik terhesség előtt vékonyak voltak! Terhesen milyen
ruhákat vesztek fel?
Figyelt kérdés
Nekem terhesség előtt pille súlyom volt. Xs és S-es az összes ruhám. A pocim meg csak úgy növekszik. Egyenlőre még beleférek az S-es ruhaimba de nem fognak azok kinyulni? Ti milyen ruhákat hordtok? A közelemben nincs kismama ruhabolt. Ami van :Kínai, takko, c&a, new yorker, kik
Tudom, tudom, ez legyen a legnagyobb bajom. Illetve örüljek, hogy terhes vagyok.. (örülök is, nagyon megváratott bennünket a kis törpe)
En cicagatyat hordok most oversize pulcsikkal. ( szerencsere xs es meretemmel is imadtam a nagyon nagy polokat felsoket)
Nekem teljesen megfelel es kenyelmes.
Nekem nagyobb gondom a cipovel van mert vizesedik a labam.
De en 39 hetbe vagyok ilyenkor ez mar gyakori.
2020. nov. 15. 14:30
12/17 anonim válasza:
Nekem nem volt nagy a hasam sem így beleértem a ruhaimba végig. De Lidl-ben szoktak lenni jó kismama pólók/ruhák/pulcsik amik hasnal bővítettek.
2020. nov. 15. 14:54
13/17 anonim válasza:
Terhességem nagy része nyáron zajlott, akkor nyári, lenge ruhákat. Az utolsó 2.5 hónap esett az őszi időkre. Hordtam kismama farmert, magas derekú cicanadrágot,volt pár gumis derekú nadrágom a terhesség előttről, azok is mind jók voltak, nagyobb (hosszabb) pólókat, mert kivagyok attól, hogy valakinek kilóg a hasa alja a felsőből, one size pulcsikat. Kabátot is simán felvettem úgy, hogy nem tudtam begombolni. Ameddig az idő engedte addig bebújós cipőkbe jártam, aztán lehetőleg bebújós csizmában. 10 kilót híztam...java részt csak hasra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!