Akik terhesség előtt vékonyak voltak! Terhesen milyen ruhákat vesztek fel?
Nekem terhesség előtt pille súlyom volt. Xs és S-es az összes ruhám. A pocim meg csak úgy növekszik. Egyenlőre még beleférek az S-es ruhaimba de nem fognak azok kinyulni? Ti milyen ruhákat hordtok? A közelemben nincs kismama ruhabolt. Ami van :Kínai, takko, c&a, new yorker, kik
Tudom, tudom, ez legyen a legnagyobb bajom. Illetve örüljek, hogy terhes vagyok.. (örülök is, nagyon megváratott bennünket a kis törpe)
C&a tart kismama ruhákat is. Rendelni is tudsz, pl h&m-ből.
De bármi jó, ami kényelmes. Tunikák, nyári ruhák cicanacival, harisnyával...
Vettem pár kismama leggingset (leginkább a Lildből vásárolt vált be, jobb az anyaga mint a
H&m-esnek és nagyon olcsó volt), a régebbi ruháimat hordom rájuk tunikaként, amik bővebbek voltak hasnál, de így már rövidek lennének.
Kényelmesebb, nagyobb melltartót vettem még kettőt, ezek is nagyon jól jöttek.
Szerencsére kabikból alapból volt bővebb fazonú illetve kötős, egy-két felsőt vettem még, de igazából az is felesleges volt.
Van egy harisnyám is, ha ruci kellene valahova. Egy kényelmesebb, bővebb melegítőszett itthonra/kutyasétához. Ennyi. Szerencsére én nem nagyon járok el, bár azért jól jönne néhány szebb ruha a "lelkemnek", de ezt inkább a babára költöm:)
Nem az határozza meg, hogy mennyit és hova hízol, hogy terhesség előtt mekkora méretet hordtál.
Első gyerek előtt XXS, XS méretem volt (32, 34). Óriási hasam lett a végére, normál ruhából semmi se jött rám, teljes ruhatár kellett, nem is egy, hanem ahogy haladtam előre. Annyi szerencsém volt, hogy a vége nyárra esett, így akkor elég volt pár bőszabású kánikularuha.
Második terhességnél ruhaügyileg szarabbul jöttem ki, mert még nagyobb hasam volt, hiába híztam kevesebbet, alig 8 kilót (akkor S méretről indultam).
Kellett kismamakabát is, mert még a férjem l-ese se jött össze, közben leesett a vállamról. Sima harisnya lecsúszott, lepöndörödött a hasamról... stb.
Egyébként hm, kínai, ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!