Ilyenkor már nem tévednek ugye? Te mikor tudtad meg a nemét?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyek a dokihoz és kiváncsi vagyok,hogy ha megmondja a nemét az már biztos? Kinek mennyi idősen volt biztos ,hogy fiú vagy lány? A vizsgálatkor 16+4 hetes leszek.2020. nov. 14. 20:57
21/26 anonim válasza:
Jaj értem, itt nem ennyire drágák ezek a vizsgálatok. 35 ezer volt a 12 hetes genetikai, 25ezer a 18. heti genetikai.
22/26 A kérdező kommentje:
Hát igen itt sajnos borsos áruk van. A 12 heti genetikain minden rendben volt hál istennek. A genetikai itt 170 euró volt. Igazából azért vagyok kiváncsi a nemére mert már szeretnék lassan vásárolgatni. De egy hónap múlva sem lessz késő. 😊
2020. nov. 19. 18:16
23/26 anonim válasza:
Az egyiknek már a 11. (sztk-n megmondták egyértelműre), a másiknak csak a 23. héten. Mindkettő fiú. A második mindig fordítva volt (több doki nézte magánban is, nem ezért), irdatlan sokat mozgott, de a lába között tartotta a köldökzsinórt.
25/26 anonim válasza:
Nekem 7 hónapban mutatta meg annak idején a lányom magát 🙄😊
26/26 anonim válasza:
Talán 18 hetesen mutatta meg magát. Teljesen széttárta a picike lábait az ultrahangon :)). Mosolyogtunk is rajta. Nem lehetett eltéveszteni, hogy kislány :).
Amúgy a mai napig úgy alszik, hogy széttárja a lábait. 4 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!