Ilyenkor már nem tévednek ugye? Te mikor tudtad meg a nemét?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyek a dokihoz és kiváncsi vagyok,hogy ha megmondja a nemét az már biztos? Kinek mennyi idősen volt biztos ,hogy fiú vagy lány? A vizsgálatkor 16+4 hetes leszek.2020. nov. 14. 20:57
12/26 anonim válasza:
12 hetesen szétdobta a lábait, biztosra mondta az orvos hogy fiú.
Utána 16 hetes uh-n, egyfolytában úgy feküdt hogy kukit villantott felénk. Ott már én is láttam egyértelműen 😂
13/26 anonim válasza:
20. héten mondtak egy bizonytalan kisfiút. Egész egyértelműen 33 hetesen láttuk. :D Ez volt picivel több, mint 10 éve. :)
14/26 anonim válasza:
20. heti genetikain az első dolog amit megláttunk az ultrahangon valami hosszúkás volt, és a szonográfus egyből megkérdezte, hogy tudjuk-e már a nemét. Én nem mertem azt válaszolni, hogy a kép alapján már sejtem :D de mondta a pasi hogy hát igen, ő bizony kisfiú.
15/26 A kérdező kommentje:
16+4 hetesen voltam. A doki nem tudta megmondani. 😔 Legközelebb 21 hetesen megyek, addig várhatok. 😔
2020. nov. 19. 13:39
16/26 anonim válasza:
Az enyém csak úgy mutogatta a kis punciját, egyértelmű volt 17 hetesen 😅
Mondjuk már 12 hetesen 70%-ra is kislányt mondtak, de 17 hetesen még nekem is egyértelmű volt.
17/26 anonim válasza:
12 hetesen mondtak hogy kislany :) azota is az maradt 😊 38 hkm
18/26 A kérdező kommentje:
Megmutatta Ő is magat csak az orvos nem tudta eldönteni ,hogy a köldökzsìnort látja vagy a kukit. Mondjuk szerintem ahhoz ,hogy a kukija legyen túl magasan volt a dudor. Én szerintem nem volt semmi a lába között egy picit feljebb viszont igen. De meglátjuk ,hogy a kukija volt vagy a köldökzsinor.
2020. nov. 19. 13:56
19/26 anonim válasza:
18.heti genetikai uh-ra nem fogsz menni? (18-20 hét között)
20/26 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. Azt mondtuk a férjemmel azt a 220 eurót inkább elköltjük a babára. Németországban vagyunk. Igyis kb már 500 euróba vannak a vizsgálataim és még hol a vége?...
2020. nov. 19. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!