Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen ez így rendben van?

18 hetesen ez így rendben van?

Figyelt kérdés

18 hetes várandós vagyok, nem igazán érzem még a baba mozgását, illetve amit érzek arra nem mondanám biztosan azt, hogy na ez már biztosan ő.. A védőnő és a nődoki is kérdezgeti (16 hetes terhességi korom óta), hogy na érzem-e már?

Nem annyira látszik, hogy nőne a hasam, igaz telt alkatú nő vagyok, talán egy picit látszik..

Nekem ez az első terhességem.

Ti mikor kezdtétek el érezni a baba mozgását? Szerintetek ez bajt jelezhet?

2020. nov. 13. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
19 hetesen kezdten erezni ilyen fura buborekot, belmozgas szerut, a 20.het utan lett egyertelmu. Elso baba, elulso fali mehlepeny.
2020. nov. 13. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Dehogy baj. Van aki nagyon korán tudja van aki 20 hét után se biztos benne.

Attól is függ a lepény mellső vagy hátsó fali.

2020. nov. 13. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
A nagyon vékony nők és a többedik terhességnél hamarabb, 17-18 hetesen. Ha teltebb vagy, pláne az első, akkor később. Akár 22 hetesen. Olyan buborékoló érzés először.
2020. nov. 13. 16:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Ohh akkor jó! Megnyugtattatok :)

Csak annyira sürgetve érzem magam a védőnő és a doki kérdései miatt, hogy azt hittem okom van az aggodalomra ...

Nagyon köszönöm a válaszokat! :)

2020. nov. 13. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
21-22 hetes lehettem,amikor mar biztosra tuftam mondani,hogy ot erzem :). Elotte is "mintha" erezgettem volna valamicsket,de azt meg belmozgasnak,puffadqsnak tudtam be.
2020. nov. 13. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 20 hetesen éreztem először az első gyereknél. Teljesen rendben van.
2020. nov. 13. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Tok ugyanigy vagyok en is, 18-19 het kozt, en sem vagyok tul vekony, es sosem tudom hogy vmi idegrangas, vagy a bebi.. :D tolem is mindenki kerdezgeti, foleg a csalad, de mondtam, hogy fogggalmam sincs :D
2020. nov. 13. 20:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! ❤️

Haha utolsó, akkor te teljesen átérzed ezt😄😊 Igen, azt már meg sem említettem, hogy amúgy a családtagjaim is ezzel zaklatnak..

2020. nov. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!