Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hematómával, ki...

Kismamák hematómával, ki hogyan éli meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kérdésem olyan kismamákhoz szól, akiknek volt vagy van hematómájuk, esetleg kórházba is kerültek vele. Kinek mit tanácsolt az orvosa, illetve ki min változtatott az életmóddal kapcsolatban?

Nekem bevérzésem lett belőle, progesteront kell szednem, de azt mondták bármikor újra előfordulhat. Tanácstalan vagyok, mert az előző babáknál nem volt ilyen. Ez most a 3.terhességem.

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. nov. 12. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a másodiknál volt. Utrogestant kaptam. Egészen 20.hétig véreztem.
2020. nov. 12. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem másfél hétig kórházban is kellett lennem. Véreztem, és akkora volt a hematóma mint a petezsák. Feküdni kellett folyamatosan amíg nem szívódik fel. Csak enni, tusolni, és wc miatt kellhettem fel. Amikor hazaengedtek akkor még annyit hozzátettek, hogy ne emeljek nehezet, és ne nagyon hajolgassak. Ja, és wc-n se szabad erőlködni. Kaptam progeszteront,rutascorbint, és C vitamint+MagneB6-ot kellett szednem.
2020. nov. 12. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindharomnal volt, utrogestan, 3het fekves, 3 egeszseges baba, megeri, kitartas!!
2020. nov. 12. 13:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy látom ezen belül is többen, többféle felállásban találkoztunk a problémával. Nekem csak progesteront írt az orvos, azt mondta 2 hétig szedjem, utána mennem kell kontrollra. Most 15 hetesek vagyunk.
2020. nov. 13. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azota? Minden rendben? Én most vagyok a 10 edik hétben és végezgetek minden nap, az orvos látott 2 szer a héten, mondta hogy pihenjek de nem irt fel semmit sem.
2021. jan. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!